„Epic Show“, la Prima TV şi pe adevărul.ro, din 7 aprilie

„Epic Show“, la Prima TV şi pe adevărul.ro, din 7 aprilie

În primul episod „Epic Show“ , cei patru dezbat, pentru telespectatori şi internauţi, tema succesului, adaptată contextului social actual. Epicii vorbesc despre vedetele din mediul virtual, analizând felul în care acestea s-au propulsat, în ciuda capacităţilor intelectuale îndoielnice.

Desigur, Bob, Tibi, Adrian şi Dragoş Stan nu vor renunţa la răutăţile gratuite şi vor cuantifica succesul prin comparaţie.

„Cât de deştepte se simt vrăjitoarele escroace faţă de nişte piţipoance cerşetoare de atenţie?“ e una dintre întrebările ce îi frământă.

„Epic Show“, ce a avut un debut spectaculos pe adevărul.ro , este un pamflet săptămânal de o oră şi cuprinde un colaj de rubrici, cu scenete şi ştiri . Printre acestea se numără „Epicanterii“, „Sinteza Silei“, „Anchetă pe Banchetă“, interviul cu vedete pe bancheta din spate, „Produsul Internet Brut“, „Videochixuri“, rubrica de analizat videoclipuri şi „Epoca de greaţă“, secţiunea în care sunt tratate cele mai non-epice evenimente din ultima vreme. Desigur, bârfele, ştirile recente şi mondenităţile vor face deliciul rubricii „Epicentrul“, în care vor fi comentate temele discutate de consumatorii de la terasele din centru.

„Emisiunea Epic Show este şi va fi, înainte de toate, amuzantă, ironică şi autoironică, taxând scump pe unii şi ridiculinzându-i absolut gratis pe alţii. Împletind armonic vloggingul cu stand-up-ul, datul cu părerea şi bârfologia cu statul la pupitru, Epic Show e cocktailul satiric cu care te poţi îmbăta săptămânal fără ca asta să aibă repercusiuni asupra ficatului“, descrie Tibi Codorean.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...