EXCEPȚIONALUL text scris de o observatoare după prima zi de vot! Mari speranțe, oameni buni, că România n-a murit sub cizmele Propagandei!

EXCEPȚIONALUL text scris de o observatoare după prima zi de vot! Mari speranțe, oameni buni, că România n-a murit sub cizmele Propagandei!

EXCEPȚIONAL textul scris de o observatoare după prima zi de vot! Mari speranțe, oameni buni, că România n-a murit sub cizmele Propagandei! Promitem să vă ținem la curent, pe parcursul zilei cu ce scrie acest om minunat!

Ana Glavce pe Facebook:

„Nu stiu ce va fi maine.

Ce am vazut azi este o Romanie in care oamenii nu repeta papagaliceste mesajele panicarde, revendicative si pline de dispret pe care le promoveaza "leaderii" lor. Si chiar daca sunt tentati sa faca asta se opresc rapid atunci cand constata ca nu au in fata lor altceva decat tot un om. 

Nu am vazut o Romanie calcata in picioare de sexomarxism si ideologie de gen la fel cum nu am vazut o Romanie stirba, inepta sau cu creierul spalat.

Am vazut oameni pe care in realitate nu-i incomodeaza faptul ca nu vedem cu totii viata in acelasi fel, ca nu citim aceleasi carti sau ca nu am avut aceleasi experiente. 
Am vazut oameni mai degraba dispusi sa se uneasca pentru a face fata dificultatilor zilnice decat oameni dezbinati de stiu eu ce teorii fluturate de intelepti si ideologi.

Indiferent cum se vor termina aceste zile rusinea pentru toata oroarea care le-a precedat trebuie s-o poarte cei care folosesc acesti oameni, ne folosesc pe toti, in luptele lor pentru putere.”

 Acum 4 minute...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”