EXCEPȚIONALUL text scris de o observatoare după prima zi de vot! Mari speranțe, oameni buni, că România n-a murit sub cizmele Propagandei!

EXCEPȚIONALUL text scris de o observatoare după prima zi de vot! Mari speranțe, oameni buni, că România n-a murit sub cizmele Propagandei!

EXCEPȚIONAL textul scris de o observatoare după prima zi de vot! Mari speranțe, oameni buni, că România n-a murit sub cizmele Propagandei! Promitem să vă ținem la curent, pe parcursul zilei cu ce scrie acest om minunat!

Ana Glavce pe Facebook:

„Nu stiu ce va fi maine.

Ce am vazut azi este o Romanie in care oamenii nu repeta papagaliceste mesajele panicarde, revendicative si pline de dispret pe care le promoveaza "leaderii" lor. Si chiar daca sunt tentati sa faca asta se opresc rapid atunci cand constata ca nu au in fata lor altceva decat tot un om. 

Nu am vazut o Romanie calcata in picioare de sexomarxism si ideologie de gen la fel cum nu am vazut o Romanie stirba, inepta sau cu creierul spalat.

Am vazut oameni pe care in realitate nu-i incomodeaza faptul ca nu vedem cu totii viata in acelasi fel, ca nu citim aceleasi carti sau ca nu am avut aceleasi experiente. 
Am vazut oameni mai degraba dispusi sa se uneasca pentru a face fata dificultatilor zilnice decat oameni dezbinati de stiu eu ce teorii fluturate de intelepti si ideologi.

Indiferent cum se vor termina aceste zile rusinea pentru toata oroarea care le-a precedat trebuie s-o poarte cei care folosesc acesti oameni, ne folosesc pe toti, in luptele lor pentru putere.”

 Acum 4 minute...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Interesant ce spune profesorul de la Yale / Rămâne de văzut dacă a fost prostie sau intenție