EXPLOZIV/Daciana, cu Cătălin Ivan? Și cu el?

EXPLOZIV/Daciana, cu Cătălin Ivan? Și cu el?

Ion Cristoiu pune din nou, sprijinindu-l fățiș pe Liviu Dragnea, gaz pe focul care mocnește în PSD. Sub pretextul că se face martor la prețuirea lui Traian Băsescu pentru Cătălin Ivan, bătrâna geamandură comunistă dă din nou în vileag presupusa legătură amoroasă dintre Cătălin Ivan și Daciana Sârbu. Pe care i-ar fi dezvăluit-o chiar Traian Băsescu.

Însă Cristoiu nu-i pomenește numele Țoapei cu Zurgălăi, spunând că e femeie măritată: ''Spre surprinderea mea, Traian Băsescu m-a confirmat. Avea și el o părere bună despre Cătălin Ivan, în care vedea, așa cum a zis la Adevărul Live, un lider PSD în stare să dea partidului o nouă față.
A mai zis Traian Băsescu ceva despre o femeie, dar avînd în vedere că e măritată, nu-mi pot permite să transcriu aici spusele sale despre relația dintre Cătălin Ivan și respectiva.''

Catalin Ivan, gigolo de Bruxelles! 

In ultimele zile, la bursa informatiilor este data ca sigura aparitia unor filmulete care, daca ar fi difuzate, ar zgudui cu siguranta clasa politica romaneasca. Chiar daca, dupa cum sustin initiatii acestui gen de productii cinematografice de nisa, nu este nicidecum vorba chiar de niste scene XXX, ci mai degraba de unele extrem de tandre si idilice. Interesant insa este personajul despre care se spune ca ar face furori in inimile altor europarlamentare, desi acesta se afla ancorat intr-o relatie cat se poate de trainica. Este vorba despre „vocea de aur” a PSD, nimeni altul decat purtatorul de cuvant al principalului partid de guvernamant. Cert este ca, in timp ce la Bruxelles gurile rele sustin ca junele Catalin Ivan se afla pe cai mari nu doar in viata politica, dar si in cea sentimentala, scria enational în mai 2014.

Băsescu: Vila de la Snagov este pregătită pentru Daciana Sârbu și Cătălin Ivan.

”Eu n-am cerut o vilă anume. Eu am cerut o locuinţă de protocol şi un birou, aşa cum spune legea. Eu nu am dreptul să rămân unde sunt decât două luni după ce îmi termin mandatu. Nu stau cu căciula în mână la Ponta, ca şi cum mi-ar da o casă din cele şapte ale lui. Am înţeles că dă la o fundaţie vila pe care au reparat-o la Snagov. Eu n-am cerut vilă, ci locuinţă de protocol, aşa cum spune legea.  Parlamentarul Ivan a făcut o fundaţie la Bruxelles împreună cu Daciana Sârbu şi înţeleg că Ponta ar vrea să le dea lor vila de la Snagov pentru fundaţie”, spunea Traian Băsescu în octombrie anul trecut. 

 Din aventurile Dacianei

miercuri, 24 octombrie 2012/Ponta l-a numit pe fostul iubit al Dacianei adjunct la Garda Financiară

La începutul lunii octombrie, timișoreanul Adrian Voicu a fost numit director adjunct la Garda Financiară. Informația pare banală la prima vedere, în contextul schimbărilor în valuri care au loc la nivelul tuturor structurilor de conducere, după preluarea puterii de către USL. Știrea devine cu adevărat interesantă doar în contextul în care proaspătul adjunct al Gărzii Financiare este nimeni altul decât fostul iubit al Dacianei Ponta. În vârstă de 35 de ani, necăsătorit încă, Voicu a căpătat o anumită notorietate pentru faptul că a avut o relație amoroasă cu europarlamentarul Daciana Ponta, soția premierului Victor Ponta și fata senatorului PSD Ilie Sârbu. Membru activ al organizației PSD Timiș, Voicu nu a ascuns niciodată idila cu Daciana, mai ales că această relație s-a dovedit extrem de profitabilă pentru el.
„Despre relațiile mele amoroase nu vreau să vorbesc, sunt lucruri care mă privesc numai pe mine. Nu neg relația pe care am avut-o cu Daciana, dar nu vreau să vorbesc despre ea”, declara Voicu, în iunie 2009, pentru Realitatea.net.

18 iunie 2011/Daciana Sârbu a fost nevoită zilele trecute să asiste la o scenă nu prea plăcută pentru ea. Fostul iubit, Robert Turcescu şi actualul soţ, Victor Ponta, s-au luat la harţă în direct. 

Cei doi şi-au adus acuzaţii grave în direct la emisiunea realizată de Turcescu pe postul B1TV, sub privirile uluite ale publicistului Ion Cristoiu, care a încercat să-i tempereze. Poate dacă ar fi fost un pic pus la punct cu mondenităţile de pe plaiurile mioritice, Ion Cristoiu nu ar mai fi fost surprins de vehemenţa disputei dintre politician şi realizatorul de televiziune. 

În urmă cu şapte ani, mai exact în 2004, între Turcescu şi Daciana Sârbu, pe atunci o tânără deputată PSD, fiică a ministrului agriculturii, Ilie Sârbu, se înfiripa o relaţie amoroasă. Totul ar fi plecat chiar de pe un platou de filmare, unde Daciana mai puţin meşteră într-ale politicii a primit de la Turcescu o "bilă neagră" pentru că nu a ştiut ce înseamnă NATO. Cu toate acestea, galantul realizator, a căutat-o pe tânăra social-democrată şi din întâlnire în întâlnire s-a ajuns la amor, recunoscut de Turcescu într-o declaraţie, dată la acea vreme, Libertăţii.

1 Februarie 2013/Daciana si Mihai Morar 

In martie 2005, la Targul de Barbati desfasurat in clubul Bamboo din Capitala, Daciana Sarbu (36 de ani azi) a licitat suma de 35.120.000 de lei vechi pentru adjudecarea lui Mihai Morar (31 de ani), reusind sa-l "cumpere" pe acesta, in ciuda concurentei serioase reprezentata de cantareata Carmen Serban! In costul acestei "afaceri" intra si o cina obligatorie intre castigatoarea licitatiei si barbatul "cumparat". Exact acolo, la acea cina, se pare ca s-au aprins fitilele unei povesti de dragoste desfasurata in cea mai mare discretie. Nevoia de confirmari a presei a fost satisfacuta doar in doua randuri de catre cei doi. 

Prima data, in vara lui 2005, o revista mondena a reusit sa le smulga amorezilor cateva declaratii convingatoare: "Iesim impreuna de cateva saptamani. Nu imi place sa vorbesc despre viata mea personala. Este un start! Este o intamplare ca este o persoana publica. Putea foarte bine sa nu fie. Este vorba de un om. Nu stiu daca este vorba de dragoste, ci mai degraba de respect reciproc si apreciere", a marturisit Mihai, secondat cu eleganta de Daciana, pe atunci deputat PSD: "Da, iesim impreuna. Nu stiu ce o sa se intample mai departe. Deocamdata ne intalnim in oras si mi se pare normal pentru doi oameni de varsta noastra".

18 Decembrie 2012/Daciana Sarbu si Alin Codrut Bobeanu

Daciana Sarbu (35 de ani) si Alin Codrut Bobeanu (32 de ani) s-au cunoscut in vara lui 2005, la Piatra-Neamt, intr-un cadru mai putin obisnuit, la inmormantarea tatalui lui Alin, membru al PSD si prieten al tatalui Dacianei, Ilie Sarbu, unul dintre liderii partidului. Daciana (28 de ani la acea vreme), deputat PSD de Arges si observator in Parlamentul European, si Alin, mai tanar cu trei ani decat ea, voleibalist la Dinamo si la echipa nationala, s-au indragostit rapid unul de altul, iar peste cateva luni presa relata deja despre planurile lor de nunta. La inceput, idila dintre ei a fost dezvaluita in momentul publicarii unor poze in care Daciana si Alin apareau brat la brat. "Ne simtim bine impreuna, avem o viata normala si cred ca mi-ar placea sa ma plimb cu el de mana prin Strasbourg“, declara Daciana. Apoi, in toamna lui 2005, agentia AM Press anunta nunta: "Daciana Sarbu isi va pune pirostriile in luna septembrie a anului viitor. Ea a cazut de acord cu alesul inimii, voleibalistul Alin Bobeanu, ca, in primavara, sa aiba loc oficierea civila a casatoriei".

In timp ce Alin Bobeanu confirma informatia, "In toamna anului viitor ne vom casatori. Ne-am cunoscut acum cinci luni, intr-un cerc de prieteni comuni si de atunci am ramas impreuna", Daciana dadea detalii despre rochia de mireasa si restaurantul ales pentru petrecere. “Daciana doreste sa poarte la nunta o rochie de culoare alb-crem, considerand ca nu i-ar sta bine cu alb imaculat deoarece este blondă. Fiica fostului ministru al agriculturii în Guvernul Năstase, ea însăşi secretar de stat în acelaşi cabinet, a mai dezvaluit ca felicitarile, masa si dansul vor avea loc la hotelul Sofitel”, anunta presa, care i-a lasat ultimul cuvant Dacianei: "Sala este mare si vor incapea cu siguranta peste 500 de invitati, cati avem de gand sa chemam. Rochia va fi simpla si eleganta si o voi face la o casa de moda din Bucuresti. Voi avea si domnisoare de onoare, dintre prietenele mele nemaritate. Am cazut de acord cu Alin sa avem două perechi de nasi, una din partea lui, alta din partea mea. Suntem foarte fericiti si dorim sa avem copii multi, pentru ca amandoi iubim copiii". Ca si cum si-ar fi dorit sa dovedeasca tuturor soliditatea logodnei lor, in octombrie 2005, Daciana si Alin au si botezat-o impreuna pe Nora Maria, fetita fratelui lui Alin.





 
 






Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?