EXPLOZIV/Ponta, Rușanu și Mișu Negrițoiu, în atenția DNA! Amănunte INCENDIARE!

EXPLOZIV/Ponta, Rușanu și Mișu Negrițoiu, în atenția DNA! Amănunte INCENDIARE!

Dupa investigatia pe care am facut-o pe axa Bucuresti-Londra-Paris-Bonn, am descoperit ca acesti 3 indivizi, toti 3 provenind din spuma Securitatii, sint principalii Criminali ai Astra Asigurari, Compania nr.1 din Romania, pe care au lichidat-o in mai putin de 2 ani, dezvăluie  Radu Moraru pe Nasul.tv .

Pe Ponta il deranja ca patronul Astra detine Romania Libera (singurul ziar din Romania care nu s-a prostituat), Rusanu a fost o biata unealta a securistilor proveniti din Centrocoop-ul securistic de pe vremea lui Ceausescu iar Negritoiu a fost sluga lui Ponta in speranta ca il pune Guvernator BNR in locul lui Isarescu.

E foarte curioasa implicarea KPMG Romania, dar mai multe informatii voi obtine de la Compania KPMG Global !

Daca DNA nu ii va aresta de urgenta pe cei 3, atunci orice Banca din Romania va fi vulnerabila si va putea fi falimentata in 3 zile! Daca DNA are nevoie de ajutor, sprijin sau consultanta, o voi oferi gratuit!

Dupa lichidarea Astra toate RCA-urile s-au scumpit cu 40% ! Transportatorii sint in pragul falimentului! Astra era singura companie de asigurari romaneasca, un jucator mare pe plan european si cu peste 20.000 de locuri de munca! Prin lichidarea Astra, peste 4,5 milioane de romani au fost transferati la companii straine!

Daca Laura Codruta Kovesi nu ii aresteaza pe cei 3 atunci voi face plingere penala fiindca acesti 3 CRIMINALI au incarcat Romanii cu 2 miliarde de euro! Exact ca in cazul Bancorex unde platim si astazi DAUNA de 3 miliarde de dolari prin acciza la benzina si motorina!

Astra este pentru noi Bancorex 2 !  Radu Moraru/Nasul.tv


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...