EXPLOZIV/Șeful Corpului de Control al Guvernului îl ATACĂ pe șeful DIICOT: PENIBIL!

EXPLOZIV/Șeful Corpului de Control al Guvernului îl ATACĂ pe șeful DIICOT: PENIBIL!

Valentin Mircea, șeful Corpului de Control al Guvernului, a scris pe pagina sa de Facebook că scuzele șefului DIICOT sunt penibile.

„O scuză penibilă a șefului DIICOT. Am lucrat cinci ani în Consiliul Concurenței, iar acum conduc o structură de control administrativ. Și înainte, și în prezent, am primit și primesc orice informație utilă, care denotă o situație ce trebuie investigată, chiar dacă aceasta este scrisă pe o coajă de copac.

Probabil că plângerea privind Hexi Pharma nu avea nici timbru și nu era pusă în dosar cu șină”, a scris Valentin Mircea, pe pagina sa de Facebook.

El a atașat la postare un link către știrea în care șeful DIICOT declară că procurorii nu au făcut verificări în legătură cu o plângere depusă împotriva patronului firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, deoarece acea plângere nu îndeplinea elementele obligatorii prevăzute de Codul de procedură penală și astfel a fost restituită petiționarului. 

"Este o plângere care a fost trimisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Nu este un dosar penal, este o plângere. Din cauza lipsei elementelor obligatorii prevăzute de Codul de procedură penală, a fost restituită petiționarului care nu a mai revenit. S-a restituit petiționarului cu solicitarea de a respecta procedurile din Codul de procedură penală în ceea ce privește forma acelei plângeri. Ea nu era făcută corect și se referea inclusiv la infracțiuni de violență. Petiționarul nu a mai revenit", a spus Horodniceanu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...