Faceți voi diferența!/Summitul G7 vs. summitul țărilor de la Marea Caspică la care participă Putin

Faceți voi diferența!/Summitul G7 vs. summitul țărilor de la Marea Caspică la care participă Putin

Președintele rus Vladimir Putin participă la Așgabat la un summit al națiunilor de la Marea Caspică, la care participă și liderii Azerbaidjanului, Kazahstanului, Iranului și Turkmenistanului. Însă imaginile suprinse de la acest summit contrastează enorm cu imaginea summitului G7, când liderii s-au așezat la o masă rotundă și relativ mică, comparativ cu cea de la reuniunea din Așgabat.

summitul tarilor de la Marea CaspicaFoto: Grigory Sysoev / Sputnik / Profimedia

O masă uriașă, la care liderii de la Marea Caspică au stat la distanțe de câțiva metri unii de alții.

Imaginea contrastează cu măsuța la care au stat liderii din Marea Britanie, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Statele Unite și Uniunea Europeană la summitul G7, la care au făcut glume pe seama lui Putin.

De altfel, Putin este un obișnuit al meselor cu distanțare socială. Înainte de începerea războiului din Ucraina, el i-a așezat și pe Olaf Scholz, și pe Emmanuel Macron la o masă lungă de şase metri, în timp ce liderul de la Kremlin se afla la un capăt al mesei, iar oaspeții săi la celălalt.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...