Faceți voi diferența!/Summitul G7 vs. summitul țărilor de la Marea Caspică la care participă Putin

Faceți voi diferența!/Summitul G7 vs. summitul țărilor de la Marea Caspică la care participă Putin

Președintele rus Vladimir Putin participă la Așgabat la un summit al națiunilor de la Marea Caspică, la care participă și liderii Azerbaidjanului, Kazahstanului, Iranului și Turkmenistanului. Însă imaginile suprinse de la acest summit contrastează enorm cu imaginea summitului G7, când liderii s-au așezat la o masă rotundă și relativ mică, comparativ cu cea de la reuniunea din Așgabat.

summitul tarilor de la Marea CaspicaFoto: Grigory Sysoev / Sputnik / Profimedia

O masă uriașă, la care liderii de la Marea Caspică au stat la distanțe de câțiva metri unii de alții.

Imaginea contrastează cu măsuța la care au stat liderii din Marea Britanie, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Statele Unite și Uniunea Europeană la summitul G7, la care au făcut glume pe seama lui Putin.

De altfel, Putin este un obișnuit al meselor cu distanțare socială. Înainte de începerea războiului din Ucraina, el i-a așezat și pe Olaf Scholz, și pe Emmanuel Macron la o masă lungă de şase metri, în timp ce liderul de la Kremlin se afla la un capăt al mesei, iar oaspeții săi la celălalt.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!