Fenomen! Petiția online prin care i se cere președintelui să nu o revoce pe șefa DNA a EXPLODAT!

Fenomen! Petiția online prin care i se cere președintelui să nu o revoce pe șefa DNA a EXPLODAT!

Fenomen!  Petiția online prin care i se cere președintelui să nu o revoce pe șefa DNA a EXPLODAT! O  petiție pentru susţinerea procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Laura Codruţa Kovesi a fost iniţiată online, fiind semnată, de la anunţul ministrului Justiţiei de declanşare a procedurilor de revocare din funcţie a şefei DNA, de aproape 60.000 de persoane.

UPDATE/88.080 la ora 21.43

"Domnule Iohannis, noi cetăţenii, vă cerem să nu cedaţi presiunilor PSD - ALDE şi să nu o revocaţi pe Codruţa Kövesi din funcţia de procuror şef al DNA. Vă solicităm ca în lupta împotriva justiţiei să fiţi de partea dreptăţii, nu a acelei părţi a clasei politice ameninţată de lupta anticorupţie”, scriu iniţiatorii petiţiei.

Procurorul şef al DNA Laura Codruţa Kovesi a transmis, vineri, că va urma procedura legală şi se va prezenta, oricând este nevoie, să răspundă, punct cu punct, tuturor afirmaţiilor prezentate de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Ministrul Justiţiei a anunţat joi seară declanşarea procedurilor de revocare din funcţia de procuror şef al DNA a Laurei Codruţa Kovesi, prezentând un raport de 36 de pagini cu 20 de puncte care prezintă 20 de "categorii de acte şi fapte" din perioada februarie 2017 - februarie 2018, pe care Toader i le impută şefei DNA.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...