Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-și pună fratele în funtea ISU

Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-și pună fratele în funtea ISU

Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-și pună fratele în funtea ISU. La Antibiotice SA Iași, Ministerul Sănătății deține 53,0173% din acțiuni, iar pentru a reprezenta interesele statului în AGA, ministrul Nelu Tătaru a numit-o pe verișoara sa, vasluianca Mihaela Vlada, iar acum vrea să îi găsească o funcție bună și fratelui, dezvăluie  Curentul .

Conform Legii 31/1990 privind societățile comerciale, Adunarea Generală (AGA) este organul de deliberare şi decizie al firmelor, fiind formată din totalitatea asociaţilor sau acționarilor societăţii. La Antibiotice SA Iași, Ministerul Sănătății deține 53,0173% din acțiuni, iar pentru a reprezenta interesele statului în AGA, ministrul Nelu Tătaru a numit-o pe verișoara sa, vasluianca Mihaela Vlada.

Urmând modelul PSD, moștenit de la PCR, câțiva miniștri PNL își montează în funcții importante neamurile; sau măcar încearcă din răsputeri, iar președintele Iohannis se face că nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase.

După ce am prezentat cazul ministrului Educației, Monica Anisie, care face presiuni să-l infigă pe soț în fruntea Direcției Generale Anticorupție cu sprijinul consilierului prezidențial Constantin-Dudu Ionescu, azi vă prezentăm cazul ministrului Sănătății care vrea să îl împingă pe fratele său, Niculae Tătaru (foto dreapta), la șefia ISU. Deocamdată la Vaslui.

La comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui, se află în prezent colonelul Mihai Ciprian MITREA, în vârstă de 43 de ani, prim adjunctul său fiind fratele lui Nelu Tătaru. Surse politice concordante ne-au declarat că de câteva zile presiunile la adresa lui Mitrea să demisioneze de la vârful ISU Vaslui s-au întețit iar omul e pe punctul de a ceda pentru a face loc fratelui lui dom’ ministru care, uns inspector șef local, va fi în pole position pentru locul Inspectorului General al ISU, Dan Paul Iamandi, care împlinește în luna august 53 de ani adică numai bun de pensionat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

2 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia