Fotbal - CM 2018: Belgianul Thibaut Courtois, ai cărui fii locuiesc la Madrid, refuză să vorbească de viitor

Portarul Belgiei, Thibaut Courtois, a refuzat să vorbească după calificarea în sferturile Cupei Mondiale de fotbal din Rusia despre viitorul său şi despre un posibil transfer la Real Madrid, deşi a admis că fiii săi locuiesc în capitala Spaniei, relatează EFE.

''Îmi place să trăiesc la Londra. Madrid şi Londra sunt oraşe mari. Dar la Madrid trăiesc fiii mei. Mi-ar plăcea să-i am aproape, dar asta nu înseamnă că mă voi întoarce. Dar pentru mine copiii sunt foarte importanţi şi voi face ceva să-i văd mai mult'', a declarat portarul Belgiei şi al echipei Chelsea.

Presa spaniolă relatează despre negocieri între Real Madrid şi Chelsea, dar Courtois nu vrea să se gândească acum la acest subiect: ''Nu vreau să vorbesc acum de asta. Ce pot să spun e că vom vedea după Mondial. Cel mai important lucru sunt copiii mei şi voi lua cea mai bună decizie pentru mine''.

Despre meciul cu Japonia (3-2) din optimi, Courtois a recunoscut că a suferit, dar are această şcoală a suferinţei de la Atletico Madrid: ''Am învăţat să sufăr la Atletico. Acolo se suferă mereu. Japonia are o echipă bună, cu un joc tactic bun. Nu am găsit spaţii şi ne-am trezit conduşi cu 2-0. Dar în cele din urmă am marcat un gol care ne-a adus din nou în joc şi am crezut în revenire. Ştiam că dacă marcăm putem reveni. La un moment dat noi nu marcam şi portarul lor făcea mari parade. Părea că nu va fi posibil''.

Courtois a vorbit şi despre meciul cu Brazilia din sferturi, programat vineri la Cupa Mondială din Rusia: ''Brazilia joacă foarte bine, fără a oferi cadouri. Este o echipă mare. Dar în fotbal se întâmplă lucruri de neimaginat, totul este posibil. Sunt un pic favoriţi, dar vom face totul să câştigăm''. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 VIDEO Imagini fără precedent pe timp de pace! Priviți imaginile cu căpitanul portavionului USS Theodore Roosev…

5 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum arată zona Fukushima la câțiva ani după dezastru