Fotbal: Adrian Mutu, noul antrenor al echipei FC U Craiova 1948

Fotbal: Adrian Mutu, noul antrenor al echipei FC U Craiova 1948

Fostul internaţional Adrian Mutu a fost numit, vineri seara, în funcţia de antrenor al echipei de fotbal FC U Craiova 1948, nou-promovată în Liga I.

"Briliantul" a semnat un contract pe doi ani cu echipa craioveană, la care îl înlocuieşte pe Eugen Trică, acesta despărţindu-se luni, pe cale amiabilă, de gruparea din Bănie.

Adrian Mutu a adunat 77 de selecţii în tricoul echipei naţionale şi este golgheterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reuşite. În cariera sa de fotbalist a evoluat la FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City şi ASA Târgu Mureş.

Adrian Mutu a fost selecţionerul echipei naţionale Under-21 a României, în perioada ianuarie 2020-martie 2021, calificând-o la turneul final, desfăşurat în luna martie.

Mutu le-a mai pregătit pe FC Voluntari şi echipa U21 a clubului Al Wahda (Emiratele Arabe Unite). Înainte de a avea rolul de antrenor la Voluntari, în perioada 2017-2018, Adrian Mutu a fost manager sportiv în cadrul FRF, având în responsabilitate relaţia echipei naţionale cu cluburile din ţară şi din străinătate.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) Fotbal Club Universitatea 1948 /facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...