Fotbal: Cluburile Dinamo și Steaua, sancționate cu 22.500, respectiv 15.000 de lei de Comisia de Disciplină

Fotbal: Cluburile Dinamo și Steaua, sancționate cu 22.500, respectiv 15.000 de lei de Comisia de Disciplină

Cluburile de fotbal Dinamo și Steaua au fost sancționate, miercuri, de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, cu penalități sportive în valoare de 22.500, respectiv 15.000 de lei, pentru petardele aruncate în teren de suporteri la meciul direct din cadrul manșei secunde a semifinalelor Cupei Ligii.

"În baza art. 82, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează FC Steaua București cu penalitate sportivă de 15.000 lei; În baza art. 82, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează FC Dinamo București cu penalitate sportivă de 22.500 lei", se arată în soluția comisiei publicată, miercuri, pe site -ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

De asemenea, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a închis dosarul disciplinar prin care clubul Astra Giurgiu dorea sancționarea financiară a lui Marius Șumudică pentru jigniri la adresa conducerii. "Comisia închide procedura. Cerere de renunțare la judecată", se menționează pe site -ul citat.

AGERPRES (AS-autor: Marius Țone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria