Fotbal: Contra îşi doreşte ca naţionala să nu repete în Norvegia greşelile făcute cu Suedia

Fotbal: Contra îşi doreşte ca naţionala să nu repete în Norvegia greşelile făcute cu Suedia

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Cosmin Contra, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută al Oslo, că îşi doreşte ca jucătorii săi să nu repete cu Norvegia greşelile din meciul cu Suedia, din preliminariile EURO 2020.

''Formaţia Norvegiei are jucători dezechilibranţi de la mijloc în sus. Respect adversarul, dar nu mă tem de niciun adversar. Îmi doresc ca să nu mai repetăm greşelile din prima repriză cu Suedia. Cred că suntem o echipă care putem pune probleme oricărui adversar'', a spus Cosmin Contra, potrivit site-ului FRF.

Atacantul Claudiu Keşeru, jucător la Ludogoreţ Razgrad, a avertizat că Norvegia este o echipă puternică, nelipsită de valori individuale.

''Norvegia mi se pare o echipă energică, cu valori individuale. Chiar şi colegii mei bulgari de la club m-au avertizat că formează o echipă de calitate. E un meci în care trebuie să luăm punct sau puncte, avem entuziasm şi încredere în forţele noastre de când Cosmin Contra este selecţioner'', a spus Keşeru.

Prima reprezentativă a României întâlneşte, vineri, de la ora 21:45, la Oslo, selecţionata Norvegiei, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Grupei F a preliminariilor EURO 2020. Luni, 10 iunie, de la ora 21:45, prima reprezentativă va disputa un nou meci în deplasare, cu selecţionata Maltei. Până în prezent, echipa condusă de Cosmin Contra a disputat două partide în aceste preliminarii, fiind învinsă în deplasare de Suedia (scor 1-2) şi câştigând pe teren propriu cu naţionala Insulelor Feroe (scor 4-1).
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”