Fotbal: Dorin Rotariu a arătat "lucruri foarte frumoase" pentru FC Bruges (presă)

Fotbal: Dorin Rotariu a arătat "lucruri foarte frumoase" pentru FC Bruges (presă)

Mijlocașul român Dorin Rotariu a arătat "lucruri foarte frumoase" pentru FC Bruges după ce a venit la sfârșitul lui ianuarie de la Dinamo București, estimează site-ul walfoot.be, care consideră că este totuși prea devreme pentru ca acest transfer să fie socotit un succes.

FC Bruges are din această iarnă 'românul' său: Dorin Rotariu", scrie walfoot.be, aluzie la faptul că altă mare echipă din campionatul Belgiei, Anderlecht, are de la începutul sezonului doi români, Alex Chipciu și Nicolae Stanciu.

"Chiar dacă nu e încă titular, jucătorul venit de la Dinamo București a arătat lucruri foarte frumoase atunci când a fost introdus în joc, mai ales calități tehnice mult peste medie. La fel ca Lior Refaelov înaintea lui, poate că Rotariu nu e genul de jucător pe care ți-l închipui inserându-se în ADN lui FC Bruges; e totuși ceva care ne spune că ar putea urma aceeași cale...", scrie site-ul.

Același site nu se pronunță în legătură cu Răzvan Marin, transferat în ianuarie de la FC Viitorul la Standard Liege, echipă ce trece printr-o perioadă slabă.

Potrivit site-ului, "sosiți la o echipă bolnavă și într-o atmosferă mai degrabă toxică", Răzvan Marin și ceilalți fotbaliști noi ai lui Standard "nu pot fi judecați corect la adevărata lor valoare".

Cu două etape rămase din sezonul regulat, Anderlecht este lider, devansând-o la golaveraj pe FC Bruges. Standard este doar pe poziția a 9-a, fără șanse de calificare în play-off-ul pentru locurile 1-6.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

2 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

3 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

4 Așa o fi?

5 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!