Fotbal: FC Viitorul anunţă că antrenorul Mircea Rednic a fost testat pozitiv la coronavirus

Fotbal: FC Viitorul anunţă că antrenorul Mircea Rednic a fost testat pozitiv la coronavirus

Clubul de fotbal FC Viitorul Constanţa a anunţat, miercuri, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, că antrenorul Mircea Rednic, secundul Sorin Rădoi şi antrenorul cu portarii Ştefan Preda au fost testaţi pozitiv la coronavirus.

"În urma unei noi testări Covid-19, efectuată marţi de echipa noastră, rezultatele pentru antrenorul principal Mircea Rednic, antrenorul secund Sorin Rădoi şi antrenorul cu portarii Ştefan Preda sunt, din păcate, pozitive. Precizăm, de asemenea, că toate celelalte teste efectuate marţi, 02.02.2021, pentru jucători, staff-ul tehnic şi administrativ sunt negative", se arată în comunicatul citat.

FC Viitorul menţionează că, de comun acord cu antrenorul Mircea Rednic, care va conduce online şedinţele de pregătire în următoarele două săptămâni, pe banca tehnică a echipei vor sta în această perioadă alţi doi antrenori din cadrul clubului, Cătălin Anghel şi Cristian Sava.

Următorul meci al echipei de fotbal FC Viitorul este programat, joi, de la ora 20:00, în deplasare, cu CFR Cluj, în cadrul etapei a 21-a a Ligii I.

Fotbalul românesc s-a confruntat cu numeroase cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I şi Liga a II-a. De asemenea au fost depistate cazuri de coronavirus şi în cadrul loturilor naţionale de seniori, tineret şi juniori, dar şi în rândul arbitrilor.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA