Fotbal: Florin Bratu, noul selecționer al echipei Under 18 a României

Fotbal: Florin Bratu, noul selecționer al echipei Under 18 a României

Fostul internațional Florin Bratu este noul selecționer al echipei naționale U18 a României, formată din jucători născuți în anul 2000, a anunțat marți Federația Română de Fotbal.

Tehnicianul în vârstă de 37 de ani a fost în sezonul 2016-2017 antrenor principal la Dinamo București U19, formație alături de care a cucerit titlul de campion al Ligii Elitelor și Supercupa României.

"Este o mare provocare a începutului de carieră după ce am avut un start foarte bun cu fosta mea echipă de club, acolo unde am obținut titlul și Supercupa României cu Dinamo U19. Când a apărut această propunere, nu puteam refuza, deoarece în cadrul Federației Române de Fotbal mă pot dezvolta din punct de vedere profesional alături de oameni pe care-i cunosc foarte bine. Obiectivul nostru este acela de a încerca să aducem în prim-plan cât mai mulți tineri de valoare și să-i pregătim cât mai bine pentru tot ceea ce înseamnă viitorul lor fotbalistic. Cunosc deja atmosfera, dar și pe unii dintre jucători, deoarece am putut colabora cu ei în calitatea mea de ambasador al echipei naționale U18 înainte de a deveni selecționer", a declarat Florin Bratu pentru www.frf.ro .

AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”