Fotbal: Gareth Bale acuză clubul Real Madrid că-i obstrucţionează plecarea

Fotbal: Gareth Bale acuză clubul Real Madrid că-i obstrucţionează plecarea

Fotbalistul galez Gareth Bale, folosit foarte puţin de Real Madrid, a acuzat joi clubul spaniol că obstrucţionează plecarea sa, relatează AFP.

Cu doar 48 de minute de joc în cele 12 meciuri disputate de Real după ieşirea din carantină şi după ce a refuzat să facă parte din lotul pentru întâlnirea cu Manchester City din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, Bale nu mai intră în planurile lui Zinedine Zidane şi nu vrea să rămână pe Bernabeu, deşi mai are doi ani de contract.

Fotbalistul de 31 de ani a fost aproape să semneze anul trecut cu gruparea chineză Jiangsu Suning, antrenată de Cosmin Olăroiu, însă transferul a eşuat din cauza lui Real.

"Am încercat să părăsesc clubul anul trecut, dar au blocat totul în ultimul moment", s-a plâns jucătorul pentru Sky Sports. "A fost un proiect care mă motiva, dar nu s-a concretizat", a dezvăluit el, adăugând că "au fost şi alte ocazii când am încercat să plec, dar clubul nu a permis asta".

"Totul este între mâinile clubului. Sincer, ei fac ca totul să fie foarte complicat", a completat el, fatalist.

Bale a devenit cel mai scump jucător din toate timpurile în 2013, când Real l-a cumpărat de la Tottenham pentru mai bine de 110 milioane de euro.

Atacantul a câştigat de două ori la Liga şi de patru ori Liga Campionilor cu echipa madrilenă, însă atitudinea lui a fost de multe ori criticată cu ocazia disputei pe care a avut-o cu Zidane.

El a pozat cu selecţionata galeză ţinând un drapel naţional pe care scria "Ţara Galilor. Golf. Madrid. În această ordine."

De asemenea, el a fost filmat cu masca sa anti-Covid trasă pe ochi, prefăcându-se că doarme pe banca de rezerve, în timpul unui meci de campionat în care a înţeles că nu va intra pe teren.

"Vreau să joc fotbal şi sunt în continuare motivat să joc fotbal. Am doar 31 de ani şi mă simt încă în mare formă, cu adevărat", a asigurat el cu ocazia convocării la echipa naţională pentru meciul de joi cu Finlanda.

"Ce se întâmplă la Madrid, se întâmplă la Madrid", a spus el, explicând că la naţională nu va fi afectat de situaţia de la echipa de club.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina