Fotbal: Ibrahimovic a sosit la Festivalul de la Sanremo pe motocicleta unui suporter milanez

Fotbal: Ibrahimovic a sosit la Festivalul de la Sanremo pe motocicleta unui suporter milanez

Starul suedez Zlatan Ibrahimovic a avut parte de o călătorie neaşteptată pe motocicletă, în timp ce se deplasa de la Milano către Sanremo, pentru a-şi continua rolul de co-prezentator al celebrului festival muzical din oraşul aflat pe ţărmul Mării Mediterane, dezvăluie presa italiană

Atacantul lui AC Milan a fost gazda Festivalului de la Sanremo pe tot parcursul acestei săptămâni, însă miercuri şi-a luat liber pentru a putea asista la partida pe care echipa sa a încheiat-o la egalitate pe teren propriu cu Udinese (1-1), în Serie A.

Ibrahimovic s-a antrenat alături de colegii săi joi dimineaţă, înainte de a se deplasa către Sanremo, în cursul după-amiezii. Însă, un accident rutier a blocat complet traficul pe autostrada respectivă, astfel că internaţionalul suedez a fost nevoit să apeleze la o măsură extremă.

"După ce am stat timp de trei ore în maşina mea, i-am spus şoferului că trebuie să cobor. Am oprit un motociclist aflat în trecere şi l-am întrebat dacă mă poate duce la Sanermo. Din fericire, era suporter al Milanului. M-a transportat 60 km pe motocicletă, iar când că am sosit, şi era foarte frig, acesta mi-a spus: a fost pentru prima oară când am mers pe autostradă".

Ibrahimovic a postat şi o înregistrare video în care poate fi văzut călătorind pe motocicleta suporterului milanez. Fotbalistul suedez a ajuns la timp la festival, unde a interpretat o melodie, "Io Vagabondo", în duet cu sârbul Sinisa Mihajlovic, antrenorul echipei Bologna.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...