Fotbal: Jucătorii echipei FC Botoşani au revenit acasă şi vor intra în izolare, după cazul de COVID-19 de la club

Fotbal: Jucătorii echipei FC Botoşani au revenit acasă şi vor intra în izolare, după cazul de COVID-19 de la club

Jucătorii echipei de fotbal FC Botoşani vor intra în izolare pentru două săptămâni, după diagnosticarea cu COVID-19 a medicului echipei, Petrică Rădăuceanu, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, directorul executiv al clubului, Cătălin Anton.

Potrivit acestuia, fotbaliştii au revenit, vineri dimineaţă, în municipiul Botoşani, după amânarea partidei cu Universitatea Craiova, care era programată pentru vineri seară.

"Ancheta epidemiologică a celor de la Direcţia de Sănătate Publică Botoşani nu a fost finalizată. Până una-alta, recomandarea este ca jucătorii să fie izolaţi şi trebuie să facem o listă cu numerele de telefon şi să o transmitem", a afirmat Anton.

Potrivit acestuia, unii dintre jucători vor rămâne în izolare în apartamentele închiriate de club, iar alţii vor sta într-un complex hotelier în care s-a desfăşurat şi ultimul cantonament al echipei.

"Este o situaţie dificilă, dar trebuie să o tratăm ca o situaţie dificilă şi trebuie să o gestionăm cu maturitate. Nu trebuie să intrăm în panică", a adăugat directorul clubului din Botoşani.

Medicul echipei FC Botoşani, Petrică Rădăuceanu, a fost depistat pozitiv la testul COVID-19, rezultatul analizelor fiind anunţat cu 24 de ore înaintea meciului pe care echipa din Botoşani îl avea programat contra formaţiei Universitatea Craiova.

Rădăuceanu, care este şi medic la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe "Mavromati" Botoşani, a declarat, joi seară, pentru AGERPRES, că testarea a fost făcută, miercuri dimineaţă, la Stadionul Municipal din Botoşani, înainte ca echipa şi staff-ul tehnic să plece spre Craiova.

În cursul zilei de joi, când deja ajunsese la Craiova, acesta a primit rezultatul pozitiv. AGERPRES/ (A- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Mihai Ţenea)

 

Sursa foto: Fotbal Club Botoșani/facebook.com

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

3 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …