Fotbal: Meciul România - Ţara Galilor, din preliminariile CE Under-21, va avea loc la Cluj-Napoca

Fotbal: Meciul România - Ţara Galilor, din preliminariile CE Under-21, va avea loc la Cluj-Napoca

Meciul România - Ţara Galilor, din preliminariile Campionatului European Under-21 din 2019, va avea loc la Cluj-Napoca, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

Reprezentativa Under 21 a României, lider în grupa de calificare la EURO 2019, mai are de disputat două jocuri în actualele preliminarii, ambele pe teren propriu, contra Ţarii Galilor şi selecţionatei din Liechtenstein.

Partida cu Ţara Galilor, programată pe 12 octombrie, de la ora 19,00, se va disputa la Cluj-Napoca, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

Informaţii privind biletele vor fi anunţate ulterior pe site-ul www.frf.ro. Cele trei jocuri ale României de acasă din calificări s-au disputat la Ovidiu, pe stadionul Viitorul. La partida câştigată marţi, 11 septembrie, în faţa Bosniei-Herţegovina, scor 2-0, au asistat 4.182 de spectatori.

Meciul cu Liechtenstein va avea loc pe 16 octombrie.

Neînvinsă până acum, naţionala U21 mai are nevoie de 4 puncte în aceste ultime două jocuri pentru a fi sigură de locul întâi. Cele nouă câştigătoare de grupe merg direct la EURO, în timp ce patru din cele nouă ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski