Fotbal: Messi se gândeşte la posibilitatea să rămână la FC Barcelona (presă)

Fotbal: Messi se gândeşte la posibilitatea să rămână la FC Barcelona (presă)

Jorge Messi, tatăl şi agentul lui Lionel Messi, a răspuns "da" când a fost întrebat de o televiziune spaniolă despre eventualitatea în care fotbalistul va rămâne la FC Barcelona în acest sezon, informează AFP.

În faţa camerelor canalului Cuatro, Jorge Messi a răspuns un timid "da" când a fost întrebat de o ziaristă dacă anturajul jucătorului "studiază posibilitatea ca Messi să rămână şi să plece liber de contract anul viitor".

Această imagine a fost surprinsă când Jorge Messi a venit cu maşina pentru o nouă zi de discuţii cu avocaţii familiei.

Jorge Messi a aterizat miercuri dimineaţă la Barcelona, venind din oraşul argentinian Rosario, într-un moment când fiul său este în conflict cu gruparea catalană de unde vrea să plece şi nu s-a prezentat nici la testele pentru depistarea coronavirusului, nici la primele antrenamente ale echipei în vederea noului sezon.


Foto: (c) Nacho Doce/REUTERS


Jorge Messi a recunoscut miercuri că va fi "greu" ca fiul său să rămână la Barca.

Întâlnirea de miercuri dintre conducerea clubului şi reprezentanţii lui Messi nu s-a soldat cu niciun acord, relatează presa spaniolă. Oficialii Barcei şi reprezentanţii lui Messi au discutat timp de mai bine de două ore miercuri după-amiaza, dar fiecare a rămas pe poziţie: echipa lui Messi vrea să negocieze o plecare imediată a starului, în timp ce Barca susţine în continuare că starul are contract până la 30 iunie 2021.

Potrivit presei spaniole, discuţiile continuă, iar în curând ar putea avea loc o nouă întâlnire între reprezentanţii lui Messi (tatăl Jorge şi fratele Rodrigo) şi şefii clubului, pentru a încerca ieşirea din acest impas.

Messi a anunţat clubul săptămâna trecută că doreşte să plece liber de contract.

Barcelona afirmă că notificarea legată de dorinţa lui Messi de a pleca trebuia făcută în iunie, iar acum starul argentinian este sub contract cu clubul, având o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...