Fotbal: Nicolae Dică (FCSB) - Jucătorii când au venit aici ştiau că vor fi criticaţi de patron

Fotbal: Nicolae Dică (FCSB) - Jucătorii când au venit aici ştiau că vor fi criticaţi de patron

Antrenorul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că fotbaliştii criticaţi de finanţatorul Gigi Becali după meciul cu Gaz Metan Mediaş din etapa precedentă ştiau că se poate întâmpla acest lucru atunci când au evoluţii slabe.

"Am avut o discuţie cu jucătorii care au fost criticaţi... Ei când au semnat cu Steaua (n.r. - FCSB) ştiau unde vin. Ştiau că dacă vor fi şi meciuri când nu vor avea evoluţii bune vor fi criticaţi de patron. Acum cred că trebuie să fie puternici şi să treacă peste aceste momente. Să aştepte jocul următor şi să aibă evoluţii bune. Dacă vor juca bine cu siguranţă patronul va spune despre ei că merită nu ştiu câte milioane", a afirmat Dică.

Tehnicianul a adăugat că şi el a fost dezamăgit de jocul formaţiei sale de la Mediaş. "Au fost critici normale pentru că şi eu am fost dezamăgit după jocul cu Mediaş. Nu am jucat ceea ce trebuia să jucăm. Dar a trecut, important e că am luat cele 3 puncte, acum ne gândim la meciurile următoare", a precizat Nicolae Dică.

Echipa de fotbal FCSB a învins cu 2-1, în deplasare, formaţia Gaz Metan Mediaş, la 3 februarie, în etapa a 23-a a Ligii I. După meci, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, i-a criticat într-o emisiune televizată pe fotbaliştii Ionuţ Larie, Dragoş Nedelcu şi Dennis Man.
AGERPRES (autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...