Fotbal: Nicolae Stanciu a semnat un contract pe patru ani cu Slavia Praga

Fotbal: Nicolae Stanciu a semnat un contract pe patru ani cu Slavia Praga

Fotbalistul român Nicolae Stanciu, ultima oară la echipa saudită Al Ahli Jeddah, a semnat un contract pe patru ani cu Slavia Praga, a anunţat joi site-ul oficial al clubului care a câştigat în 2019 campionatul şi Cupa Cehiei.

Mijlocaşul de 26 de ani este legat până în iunie 2023 de Slavia şi se va alătura joi cantonamentului noii sale formaţii, în Austria. Stanciu se transferase la finalul lunii ianuarie a acestui an de la cealaltă mare echipă din capitala Cehiei, Sparta, la Al Ahli.

Stanciu a evoluat în România la Unirea Alba Iulia, FC Vaslui şi Steaua Bucureşti. El s-a transferat în 2016 la formaţia belgiană Anderlecht Bruxelles, pentru circa 10 milioane de euro, un record pentru fotbalul belgian, iar din ianuarie 2018 a îmbrăcat tricoul Spartei Praga. Stanciu a adunat 31 de selecţii în reprezentativa României, pentru care a marcat 10 goluri.

Pentru Sparta, el a reuşit 10 goluri (dintre care două într-un meci cu Slavia, încheiat 3-3) şi 10 pase decisive.

În lotul Slaviei se mai află un român, Alexandru Băluţă, dar şi camerunezul Michael Ngadeu-Ngadjui, fost la FC Botoşani.

Slavia va evolua în play-off-ul Ligii Campionilor. În sezonul trecut, echipa s-a calificat în sferturile de finală ale Europa League unde a fost eliminată de Chelsea, viitoarea câştigătoare a competiţiei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro