Fotbal: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi antrenorul Eugen Neagoe au reziliat contractul pe cale amiabilă

Fotbal: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi antrenorul Eugen Neagoe au reziliat contractul pe cale amiabilă

Clubul de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a anunţat joi că a reziliat, pe cale amiabilă, contractul cu antrenorul principal Eugen Neagoe.

"Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorul principal Eugen Neagoe. Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale şi cu antrenorul secund Sebastian Moga, preparatorul fizic Marius Dima şi antrenorul cu portarii Florentin Rădulescu. Pe această cale dorim să le mulţumim pentru întreaga activitate desfăşurată sub culorile clubului nostru şi le urăm mult succes în continuare", se arată într-un comunicat de presă al Sepsi OSK, remis AGERPRES.

Conducerea clubului a mai menţionat că, până la finalul campionatului, de pregătirea echipei se va ocupa antrenorul Marin Barbu, numit interimar, secondat de Kulcsár László.

Eugen Neagoe a declarat, în cadrul unei conferinţe de presăm, că nu are deocamdată altă ofertă şi că este mândru de ceea ce a realizat la Sfântu Gheorghe. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa e!

3 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

4 Ce avere ar avea în realitate Gigi Becali. Dumitru Dragomir face dezvăluiri

5 „Acolo sunt mulți rechini cu diverse interese” / Noi dezvăluiri din interiorul Ministerului Sănătății