Fotbal: Tătăruşanu s-a accidentat la spate şi riscă să nu joace în următoarele meciuri ale lui Nantes

Fotbal: Tătăruşanu s-a accidentat la spate şi riscă să nu joace în următoarele meciuri ale lui Nantes

Portarul român Ciprian Tătăruşanu s-a accidentat la spate şi are şanse foarte mici să joace în următoarele două meciuri ale lui FC Nantes, a menţionat luni antrenorul Vahid Halilhodzic, citat de pagina de Twitter a clubului din prima divizie a campionatului de fotbal al Franţei.

Tătăruşanu este "foarte incert", a declarat luni Halilhodzic într-o conferinţă de presă. Internaţionalul român a mai avut probleme la spate în ultimii ani, inclusiv atunci când era legitimat la gruparea italiană Fiorentina.

Nantes va juca miercuri împotriva lui Saint-Etienne în campionat şi sâmbătă împotriva lui Sannois Saint-Gratien (divizia a treia), în şaisprezecimile de finală ale Cupei Franţei.

În afara lui Tătăruşanu, alt fotbalist cu şanse reduse de a evolua în aceste meciuri este Anthony Limbombe, accidentat la glezna stângă. Nicolas Pallois şi Lucas Lima sunt suspendaţi, iar Samuel Moutoussamy şi Elie Youan nu sunt complet refăcuţi după accidentările suferite.

Atmosfera din cadrul clubului este afectată de dispariţia avionului care-l transporta pe atacantul Emiliano Sala, ce tocmai se transferase de la Nantes la Cardiff City.

"În această dimineaţă, am găsit o echipă receptivă, chiar dacă nu mai sunt glumele dinainte. (...) Este nevoie de un caracter foarte puternic ca să suporţi această lună ianuarie", a spus Halilhodzic.

Nantes este pe locul 15 în Ligue 1, cu 23 de puncte după 21 de meciuri.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina