Fotbal: UEFA a acordat victoria României (3-0) în meciul cu Norvegia, din Liga Naţiunilor

Fotbal: UEFA a acordat victoria României (3-0) în meciul cu Norvegia, din Liga Naţiunilor

Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA a decis, miercuri, să acorde victoria echipei României victoria la ''masa verde'', cu 3-0, în meciul cu Norvegia, din Liga Naţiunilor, care nu s-a disputat duminică seara la Bucureşti, a anunţat echipa scandinavă pe contul său de Twitter .

''Comisia de Disciplină a UEFA a analizat astăzi cazul meciului anulat dintre România şi Norvegia. UEFA a decis că Norvegia va pierde meciul cu 0-3. NFF are la dispoziţie cinci zile pentru a solicita motivarea deciziei. După aceasta, NFF va decide dacă va face apel'', se arată în comunicat.

Meciul pe care Norvegia trebuia să îl joace duminică, la Bucureşti, cu România, în Liga Naţiunilor, a fost anulat după ce autorităţile sanitare norvegiene au împiedicat echipa reprezentativă să decoleze spre România , în urma unui test pozitiv la un jucător, Omar Elabdellaoui. Norvegia anulase şi partida amicală cu Israelul, de pe teren propriu, de săptămâna trecută, după un caz pozitiv în echipa israeliană.

În urma acestei decizii, situaţia în Grupa 1 a Ligii B este neschimbată, cu Austria pe primul loc, cu 12 puncte, urmată de Norvegia, 9 puncte, România, 7 puncte, Irlanda de Nord, 1 punct. Miercuri seara sunt programate ultimele două partide, Austria - Norvegia şi Irlanda de Nord - România. Norvegia mai poate câştiga grupa, dar are nevoie de o victorie la două goluri la Viena, în timp ce România poate urca cel mult pe locul al doilea, fiind scăpată de emoţiile retrogradării în Liga C, chiar dacă va pierde la Belfast.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...