Fotbal: Un arbitru din Serbia a fost reţinut de poliţie pentru aranjarea unui meci

Fotbal: Un arbitru din Serbia a fost reţinut de poliţie pentru aranjarea unui meci

Arbitrul Srdjan Obradovic din Serbia a fost reţinut de poliţia din această ţară, fiind acuzat că ar fi aranjat rezultatul unui meci din prima ligă, scrie DPA.

Arbitrul Srdjan Obradovic a fost învinuit de ''abuz'' şi ''favorizarea echipei gazdă'' în meciul Spartak Subotica - Radnicki Nis, disputat duminică, în penultima etapă a campionatului Serbiei, şi încheiat cu scorul de 2-0. La 0-0, centralul l-a eliminat în minutul 49 pe Milan Pavkov, jucător al formaţiei oaspete, iar ulterior a dictat două lovituri de la 11 metri pentru Spartak Subotica, ambele transformate de Nemanja Nikolic.

Potrivit poliţiei sârbe, Obradovic a fost arestat după ce i s-au adus acuzaţii că ar fi ajutat-o prin deciziile luate pe Spartak să câştige confruntarea cu Nis şi să ocupe locul 3 în prima ligă. În urma acestei partide, Spartak ocupă locul 3, cu 37 de puncte, iar Radnicki poziţia a 4-a, cu 34. Cele două formaţii se află în luptă directă pentru locul trei al clasamentului, cel care asigură participarea în ediţia viitoare a Europa League.

Arbitrul a fost reţinut pentru 48 de ore, urmând să fie supus unui interogatoriu pentru lămurirea situaţiei. AGERPRES/(autor: Adrian Drăguţ, editor: Marius Ţone, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: www.alo.rs


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...