Fotbal/Coronavirus: UEFA analizează posibilitatea finalizării actualei ediţii a Ligii Campionilor în Germania (presă)

Fotbal/Coronavirus: UEFA analizează posibilitatea finalizării actualei ediţii a Ligii Campionilor în Germania (presă)

UEFA analizează posibilitatea finalizării actualei ediţii a Ligii Campionilor în Germania, după ce competiţia fanion a cluburilor europene a fost întreruptă în luna martie, în faza optimilor de finală, din cauza pandemiei de coronavirus, anunţă Sky Italia.

Conform postului de televiziune din peninsulă, forul continental doreşte ca Champions League să se reia pe 7 şi 8 august, cu meciurile rămase de jucat din manşa secundă a optimilor de finală (Juventus - Olympique Lyon, FC Barcelona - Napoli, Manchester City - Real Madrid şi Bayern Munchen - Chelsea Londra).

Competiţia va continua apoi cu sferturile de finală care ar urma să se dispute într-o singură manşă, pe 13 şi 14 august, pe teren neutru.

Câştigătoarea trofeului ar urma să fie decisă la capătul unui turneu Final Four, cu participarea celor patru semifinaliste, dar nu la Istanbul, gazda iniţială a finalei Ligii Campionilor, ci în Germania, din cauza incertitudinilor legate de evoluţia infectărilor cu Covid-19 în Turcia, susţine Sky Italia.

Bundesliga germană a fost prima dintre cele mai importante ligi de fotbal din Europa al cărei sezon a fost reluat, la jumătatea acestei luni, cu porţile închise. AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

3 Ultimele informații certe

4 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?

5 Un imbecil sinistru! Aceasta este adevărata față a PSD! Niște grohăitori în cloaca de prostie pe care au între…