Fotografie istorică cu regele Charles, flancat de cei doi moștenitori, prințul William și prințul George

Fotografie istorică cu regele Charles, flancat de cei doi moștenitori, prințul William și prințul George

Charles, în vârstă de 74 de ani, fiul său, prințul William, în vârstă de 40 de ani, și nepotul său, prințul George, în vârstă de nouă ani, au pozat pentru o fotografie făcută publică pentru a marca o săptămână de la Încoronare.

Regele Charles al III-lea, flancat de cei doi moștenitori FOTO: Profimedia

Charles, în vârstă de 74 de ani, fiul său, prințul William, în vârstă de 40 de ani, și nepotul său, prințul George, în vârstă de nouă ani, au pozat pentru o fotografie făcută publică pentru a marca o săptămână de la Încoronare, scrie thesun.co.uk.

Realizată în Sala Tronului de la Palatul Buckingham, aceasta îl arată pe monarh purtând roba de stat și coroana imperială de stat.

El ține în mână globul suveranului și sceptrul suveranului cu cruce.

Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea

În dreapta sa, Prințul de Wales este îmbrăcat în mantia de culoare albastru marin a Ordinului Jartierei.

În stânga regelui, prințul George, zâmbitor, este îmbrăcat în tunica roșie pe care a purtat-o ca unul dintre Paginii de Onoare la slujba de sâmbăta trecută de la Westminster Abbey.

Arthur Edwards, legendarul fotograf regal al The Sun, a declarat: "Dacă regele ar fi zâmbit, cred că fotografia ar fi fost completă. Dar pare că se gândește să se întoarcă la muncă și abia așteaptă să întâlnească oameni."

Arthur a adăugat: "George era un copil atât de timid și părea să găsească lucrurile dificile, dar în ultimele două zile - și după cum arată această fotografie - a crescut cu adevărat și este minunat de văzut."

O a doua fotografie publicată vineri o arată pe regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, alături de sora ei mai mică, Annabel Elliot, și de marchiza de Landsdowne, Fiona Mary Petty-Fitzmaurice.

Regele și regina, alături de doamnele de onoare si de paji, în ziua încoronării Foto Profimedia

Regele și regina, alături de doamnele de onoare si de paji, în ziua încoronării Foto Profimedia

Lor li se alătură nepoții Camillei.

Arthur a spus: "Charles și Camilla și-au făcut prima apariție în public la aniversarea a 50 de ani a lui Annabel, în ianuarie 1999, la Ritz, și acolo este încă alături de ea 24 de ani mai târziu.Este minunat că nepoții sunt în fotografia de familie. Am întrebat-o odată pe Camilla ce o face fericită și mi-a spus că Charles, bineînțeles, dar și nepoții ei."

Fotografiile au fost realizate de Hugo Burnand la Palatul Buckingham și vin după ce patru fotografii oficiale ale Încoronării au fost publicate la începutul acestei săptămâni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani