Gabriel Cotabiță a fost transferat la Spitalul Elias pentru recuperare complexă

Gabriel Cotabiță a fost transferat la Spitalul Elias pentru recuperare complexă

Gabriel Cotabiță a fost transferat pentru recuperare la Spitalul Elias, starea acestuia fiind una bună, a declarat marți, pentru AGERPRES, directorul medical al instituției, Daniela Safta. "A fost transferat. S-a făcut transferul pentru procesul complex al recuperării. Starea pacientului este foarte bună, are nevoie de recuperare", a afirmat medicul Daniela Safta.

Gabriel Cotabiță era internat la Spitalul de Urgență Floreasca din data de 8 mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se afla în sala de sport a unui hotel din Capitală.

"Pacientul se află în stare generală bună, echilibrat respirator și hemodinamic, cu mobilitate prezentă și se alimentează oral. În cursul acestei dimineți a fost transferat la Spitalul Elias pentru tratament de specialitate și recuperare complexă", a informat, printr-un comunicat de presă, Spitalul de Urgență Floreasca. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?