Galaţi: Autoturism electric de lux furat din Germania, depistat la frontieră

Galaţi: Autoturism electric de lux furat din Germania, depistat la frontieră

Un bărbat de 48 ani din Bulgaria s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat de poliţiştii de frontieră la volanul unui autoturism electric de lux furat din Germania, informează, duminică, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei un cetăţean bulgar, în vârstă de 48 ani, la volanul unui autoturism marca Audi E-Tron, înmatriculat în Germania, an de fabricaţie 2020.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, iar în urma schimbului de informaţii cu poliţiştii din Germania s-a constatat că autoturismul figurează declarat furat din data 14.11.2020.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că nu are calitatea de proprietar, el doar asigurând transportul autoturismului şi nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, un SUV pur electric, în valoare de 486.900 de lei (100.000 de euro), a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor. AGERPRES/ (AS - autor: Dan Paic, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce știe Fukuyama? / „Un colaps mult mai mare al Rusiei se va dezvălui în zilele următoare”

2 Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene

3 VIDEO Europa se pregătește de război? Un tren plin cu tancuri se poloneze se îndreaptă spre graniță

4 Familia de interlopi Kalu, tatăl și fiii care spărgeau dinții cu ciocanul de șnițele, în urmărire

5 „Am elimina toate trupele rusești din Ucraina și toate navele lor din Marea Neagră”. Un general american dezvăluie cum ar răspunde NATO dacă Putin va …