Galaţi: Tânăr de 18 ani, depistat de jandarmi într-un parc fără masca de protecţie şi cu un cuţit tip baionetă

Galaţi: Tânăr de 18 ani, depistat de jandarmi într-un parc fără masca de protecţie şi cu un cuţit tip baionetă

Un tânăr de 18 ani din Galaţi s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat de jandarmi într-un parc când nu purta masca de protecţie şi cu un cuţit tip baionetă, informează, miercuri, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Galaţi.

Potrivit sursei citate, un echipaj de jandarmerie în parcul aferent Colegiului Economic din Galaţi o persoană care nu purta mască de protecţie, moment în care jandarmii s-au apropiat de acesta pentru a-i cere să o poarte.

Pe timpul legitimării, jandarmii au observat că persoana în cauză, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Galaţi, a devenit uşor agitat, fapt ce le-a trezit suspiciuni oamenilor legii.

La controlul corporal efectuat asupra tânărului, jandarmii au găsit ascuns sub lenjerie un cuţit tip baionetă, cu teacă, cu lama de 12 cm şi tăiş pe ambele părţi ale lamei.

Cu privire la motivul pentru care purta cuţitul asupra sa, tânărul a declarat verbal jandarmilor că îl are pentru a-l arăta unor prieteni cu care urma să se întâlnească.

Jandarmii l-au condus la sediul poliţiei unde i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de port fără drept de obiecte periculoase.

Cercetările sunt continuate de către poliţie. AGERPRES / (AS - autor: Dan Paic, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani