Giurgiu: Cetăţean bulgar cercetat după ce a încercat să introducă ilegal în România bunuri de 194.000 de lei

Giurgiu: Cetăţean bulgar cercetat după ce a încercat să introducă ilegal în România bunuri de 194.000 de lei

Un cetăţean bulgar este cercetat penal după ce a încercat să introducă ilegal în România bunuri în valoare totală de 194.000 de lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, a informat, joi, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

"La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat un cetăţean bulgar în vârstă de 53 de ani, la volanul unei autoutilitare. Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit printre bagajele şoferului, mai multe colete voluminoase, care conţineau 1.427 de articole vestimentare. Bunurile erau inscripţionate cu însemnele unor mărci cunoscute, prezentând suspiciuni de contrafacere", se arată într-un comunicat de presă emis joi de ITPF Giurgiu.

În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că produsele respective aparţineau şoferului autoutilitarei.

Bunurile, în valoare de aproximativ 194.000 de lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, faţă de cetăţeanul bulgar, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...