Grindeanu, amenințat cu un SEXGATE într-o publicație prietenă cu Dragnea

Grindeanu, amenințat cu un SEXGATE într-o publicație prietenă cu Dragnea

Cătălin Tache, trecut cu arme și bagaje în tabăra lui Dragnea, își continuă atacul cu temă sexuală la Grindeanu în  Național .

Dupa ce „National” a dezvaluit in exclusivitate „legaturile primejdioase” dintre Sorin Grindeanu si o tanara politista... ...Si nu vorbim aici musai de eventualele explicatii casnice pe care cu siguranta le va da despre „misterioasa” adresa din complexul de fite North Area Lake View de pe strada Zagazului, din zona de lux a Herastraului. Ce-i drept, nu neaparat despre eventuala „cotizatie” pentru chirie, cat pentru alte amanunte picante legate de aceasta poveste....din notele informative pe care le vom prezenta si care vor zgudui nu doar clasa politica, dar si intregul sistem informational din Romania reiese ca aceeasi persoana „ a beneficiat in acest sens de recomandarile unor persoane influente, cu care intretine relatii intime in mod regulat, respectiv un om politic din cadrul PSD” si ne oprim aici deocamdata cu dezvaluirile.”, scrie Tache în  Național.  

„Nu ratati notele informative care declanseaza cel mai mare SEXGATE din istoria tarii si in care sunt dezvaluite politistele racolate si folosite apoi de catre DGPI pentru „agatarea” unor nume grele de la varful MAI, MAE, lideri politici si sefi de structuri informative!”, scrie același Tache.




Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...