Grindeanu, AVERTISMENT pe Facebook: Există riscul iminent ca PSD să piardă guvernarea/Nu putem accepta această situație/Vă propun o largă consultare în partid

Grindeanu, AVERTISMENT pe Facebook: Există riscul iminent ca PSD să piardă guvernarea/Nu putem accepta această situație/Vă propun o largă consultare în partid

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi ca in acest moment "exista riscul iminent ca PSD sa piarda guvernarea" si cere "o larga consultare in partid", in conditiile in care "in acest moment ii transferam practic presedintelui Iohannis toata puterea in Romania".

„De peste 20 de ani sunt în PSD. Și vă asigur de respectul meu pentru tot ce ați făcut în acest partid. Vă garantez că nu mă agăț în niciun fel de funcția de Prim-ministru, pe care o ocup și datorită susținerii pe care mi-ați acordat-o.
Vreau să mă asigur că președintele României va nominaliza un premier tot din partea PSD, iar atunci sunt gata să îmi prezint demisia.
Există riscul iminent ca PSD să piardă guvernarea, iar în acest moment îi transferăm practic președintelui Iohannis toată puterea în România. Nu putem accepta această situație! Vă propun o largă consultare în partid, cu toți cei care muncesc și cred în mod real în PSD!
Vreau să cântăriți bine ce decideți astăzi. Avem o datorie față de România.
Partidul nostru a fost mereu un reper de stabilitate, pe noi nu ne definesc crizele interne. PSD trebuie să rămână un pilon de competență și responsabilitate.

Vă mulțumesc!”


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...