Grindeanu: Situația politică va fi rezolvată săptămâna viitoare, constituțional și respectând toate legile

Grindeanu: Situația politică va fi rezolvată săptămâna viitoare, constituțional și respectând toate legile

Situația politică va fi rezolvată săptămâna viitoare, constituțional și respectând toate legile, a declarat premierul Sorin Grindeanu, vineri, la Palatul Victoria.

"Nu sunt singur. Așa cum v-am spus și ieri (joi — n.r.), toată lumea este la muncă. Situația politică va fi rezolvată săptămâna viitoare, constituțional și respectând toate legile. Așa funcționează un stat de drept și așa funcționează un stat membru al Uniunii Europene, așa cum este România. Îmi doresc cât mai rapid să se încheie această perioadă de instabilitate politică, astfel încât să putem să oferim garanția stabilității pentru investitori, pentru cei care vor să vină să investească în economia noastră", a declarat Sorin Grindeanu în cadrul conferinței de presă susținută alături de premierul luxemburghez Xavier Bettel, la finalul convorbirilor oficiale pe care aceștia le-au avut la sediul Guvernului.

Premierul a răspuns astfel, întrebat de jurnaliștii de la Palatul Victoria dacă i-a explicat omologului său luxemburghez de ce este "singur la Guvern" și de ce "ceilalți miniștri au plecat".

Grindeanu a adăugat, în context, că în acest moment este esențial să fie transmis un semnal de încredere.

"Este esențial să facem acest lucru, esențial să transmitem încredere, iar lucrul acesta se poate face săptămâna viitoare și prin metode constituționale", a mai declarat premierul român.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...