Grindeanu spune că va face propuneri 'de nerefuzat' pentru conducerile MJ și MMACA

Grindeanu spune că va face propuneri 'de nerefuzat' pentru conducerile MJ și MMACA

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marți, că va înainta președintelui Klaus Iohannis propuneri "de nerefuzat" pentru conducerile Ministerului Justiției (MJ) și Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA).

"Am avut discuții și cu liderii coaliției astăzi și o să am discuții și în zilele următoare, astfel încât propunerile pe care le vom înainta președintelui să fie de nerefuzat", a afirmat Grindeanu, la Antena 3.

Întrebat dacă propunerile pentru cele două portofolii ocupate în prezent interimar de Ana Birchall (MJ) și Alexandru Petrescu (MMACA) vor fi făcute de el, de liderii PSD sau de cei ai ALDE, Grindeanu a răspuns: "E o listă comună".

De asemenea, premierul a precizat că la întâlnirea pe care a avut-o marți cu șeful statului nu s-a discutat subiectul nominalizării pentru funcția de ministru al Justiției. "Nu s-a discutat propunerea și nici nu cred că era cazul", a spus Grindeanu.

Prim-ministrul a mai menționat că este în continuare luată în calcul varianta unui tehnocrat pentru conducerea Ministerului Justiției. "E o variantă pe care o luăm în calcul. (....) E una din variante", a spus Grindeanu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

2 Secretul Mykonosului, dezvăluit de Ramona Olaru! Ce fac „fetițele” noastre cu miliardarii

3 Scandal sexual în handbalul românesc

4 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

5 De citit!