Grindeanu spune că va face propuneri 'de nerefuzat' pentru conducerile MJ și MMACA

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marți, că va înainta președintelui Klaus Iohannis propuneri "de nerefuzat" pentru conducerile Ministerului Justiției (MJ) și Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA).

"Am avut discuții și cu liderii coaliției astăzi și o să am discuții și în zilele următoare, astfel încât propunerile pe care le vom înainta președintelui să fie de nerefuzat", a afirmat Grindeanu, la Antena 3.

Întrebat dacă propunerile pentru cele două portofolii ocupate în prezent interimar de Ana Birchall (MJ) și Alexandru Petrescu (MMACA) vor fi făcute de el, de liderii PSD sau de cei ai ALDE, Grindeanu a răspuns: "E o listă comună".

De asemenea, premierul a precizat că la întâlnirea pe care a avut-o marți cu șeful statului nu s-a discutat subiectul nominalizării pentru funcția de ministru al Justiției. "Nu s-a discutat propunerea și nici nu cred că era cazul", a spus Grindeanu.

Prim-ministrul a mai menționat că este în continuare luată în calcul varianta unui tehnocrat pentru conducerea Ministerului Justiției. "E o variantă pe care o luăm în calcul. (....) E una din variante", a spus Grindeanu.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

2 Porno-scandal de proporții în Parlamentul României

3 Rău a ajuns Armata Română...

4 Angajată SRI la 19 ani, lector la Academia SRI la 26 de ani, expert AEP la Stockholm la 32 de ani

5 Firea minte cum respiră! Curentul o dă cu cracii-n sus pe moldoveancă!