Grofii României/Socrul lui Ponta, salariu dublu în doar doi ani, plus pensie specială, plus pensie normală

Grofii României/Socrul lui Ponta, salariu dublu în doar doi ani, plus pensie specială, plus pensie normală

Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta, urmeaza sa fie votat de majoritatea PSD pentru a prelua functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi dupa ce i s-a incheiat mandatul de vicepresedinte al Autoritatii de Audit. Salariul lui Sarbu la Autoritatea de Audit s-a dublat in doar doi ani, la acesta adaugandu-se si pensia speciala. Dar și pensia normală.

Senatorii si deputatii din Comisiile de buget-finante au dat luni aviz pozitiv candidaturilor lui Ilie Sarbu – pentru functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi si candidaturii lui Niculae Badalau (PSD) – pentru functia de vicepresedinte al Autoritatii de Audit.

Ilie Sarbu a fost vicepresedinte al Curtii de Audit, unde salariul i s-a dublat in doar doi ani. El a trecut de la 144.484 de lei pe an in 2017 la 317.741 salariu anual in 2019.

La acesti bani, s-au adaugat pensiile. Ilie Sarbu are o pensie speciala, in calitate de fost parlamentar, de 101.878 lei pe an, plus inca o pensie „normala” de 53.696 de lei pe an.

 

Prin urmare, Sarbu obtinea un total de aproximativ 40.000 de lei pe luna.

Ca vicepresedinte al Curtii de Conturi, pentru urmatorii noua ani, Sarbu va avea un salariu similar cu cel de la Autoritatea de Audit. Socrul lui Ponta va continua sa castige lunar peste 8.000 de euro.

Ilie Sarbu are varsta de 70 de ani. SURSA: Aktual24.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică