Handbal feminin: CSM Bucureşti, învinsă acasă de Rostov, cu 27-22, în Liga Campionilor

Handbal feminin: CSM Bucureşti, învinsă acasă de Rostov, cu 27-22, în Liga Campionilor

CSM Bucureşti a fost învinsă de echipa rusă Rostov pe Don, cu scorul de 27-22 (16-10), joi seara, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală, într-un meci restant din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM a pierdut fără drept de apel meciul care a fost şi un duel al antrenorilor Adrian Vasile şi Per Johansson, foşti (la CSMB) şi actuali colaboratori (la naţionala Muntenegrului).

''Tigroaicele'' au comis multe erori în prima repriză, iar Rostov a avut şi opt goluri avans, 16-8, iar la pauză a avut un avantaj de şase goluri, 16-10. CSM Bucureşti nu a condus niciun moment în acest meci, iar egalitatea s-a consemnat doar în primele secunde ale jocului.

După pauză, gazdele au reuşit la un moment dat să se apropie la trei goluri, 19-22, 20-23, 21-24, 22-25, dar Rostov a câştigat în cele din urmă cu 27-22.

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a echipei bucureştene, cu 11 goluri, celelalte fiind reuşite de Carmen Martin Berenguer 3, Dragana Cvijic 3, Martine Smeets 3, Barbara Lazovic 1, Elizabeth Omoregie 1.

Pentru Rostov au înscris Ana Viahireva 5 goluri, Grace Zaadi Deuna 4, Iulia Managarova 4, Viktoria Borşcenko 4, Kristina Kojokar 3, Katarina Krpez-Slezak 2, Ksenia Makeeva 1, Anna Lagerquist 1, Vladlena Bobrovnikova 1, Milana Tajenova 1, Polina Kuzneţova 1.

Meciul a fost arbitrat de grecii Andreas Bethmann şi Michalis Tzaferopoulos, iar delegat EHF a fost românul Constantin Din.

CSM Bucureşti trebuia să joace în weekend, tot acasă, cu SG BBM Bietigheim, în etapa a 9-a, dar meciul a fost amânat, după apariţiei unor cazuri noi de Covid-19 la echipa FTC Rail Cargo Hungaria, ultima adversară a formaţiei germane, care a intrat în carantină din acest motiv.

Rostov pe Don este noul lider al grupei, cu 13 puncte (7 jocuri), urmată de CSM Bucureşti, 11 puncte (8 j), Vipers Kristiansand, 7 p (4 j), Metz Handball, 6 p (5 j), FTC-Rail Cargo Hungaria, 6 p (6 j), RK Krim Mercator Ljubljana, 4 p (7 j), Team Esbjerg, 3 p (7 j), SG BBM Bietigheim, 2 p (8 j).

Competiţia se întrerupe după acest weekend pentru Campionatul European din Danemarca şi se va relua în ianuarie.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

Sursa foto: CSM Bucureşti / Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență