Hienele PSD sunt DISPERATE! Citiți și voi ce scrie imbecilul ăla de Pleșoianu despre Mălin Bot!

Hienele PSD sunt DISPERATE! Citiți și voi ce scrie imbecilul ăla de Pleșoianu despre Mălin Bot!

Hienele PSD sunt disperate! Citiți și voi ce scrie imbecilul ăla de Pleșoianu despre Mălin Bot! Adevărul este că dacă Pleșoianu ar fi scris asta chiar despre el s-ar potrivi aproape perfect!

Postare pe parlamentar PSD despre un ziarist independent:

„Ființa asta bizară, care - strict ca formă - aduce a om, are impresia că eu de-aia mă duc la DNA, ca să mă văd cu el. ...Săracul scelerat!

Propagandistul cel abject zicea despre mine în februarie, când voiam să le dăm și celorlalți posibilitatea de a se exprima, că organizez "contramanifestații". Acum, știind că eu merg să o privesc în ochi pe KOVESI, vine el să incite, dimpreună cu alții. ...TU ești cel cu contramanifestațiile, IPOCRIT SINISTRU!

Stai liniștit, geniule! Eu am anunțat de ieri că nu vin azi. O aștept pe Kovesi la Parlament, luni. Dacă nici atunci nu vine, mă întorc! ...Așa că nu te mai băga în seamă! Ai fost un băsist notoriu, acum încerci mai departe să MANIPULEZI. Un frustrat penibil, dat afară și de Evenimentul Zilei, și de B1, și de România Liberă. Până și Sabin Orcan te-a dat afară, jurnalistul lu' pește prăjit! În realitate, ești doar ce-ai fost mereu - un VECTOR AL URII, UN PROPAGANDIST SLAB DOTAT INTELECTUAL ȘI UN INSTIGATOR PROST PREGĂTIT. Atât și nimic mai mult.”



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”