Hienele PSD sunt DISPERATE! Citiți și voi ce scrie imbecilul ăla de Pleșoianu despre Mălin Bot!

Hienele PSD sunt disperate! Citiți și voi ce scrie imbecilul ăla de Pleșoianu despre Mălin Bot! Adevărul este că dacă Pleșoianu ar fi scris asta chiar despre el s-ar potrivi aproape perfect!

Postare pe parlamentar PSD despre un ziarist independent:

„Ființa asta bizară, care - strict ca formă - aduce a om, are impresia că eu de-aia mă duc la DNA, ca să mă văd cu el. ...Săracul scelerat!

Propagandistul cel abject zicea despre mine în februarie, când voiam să le dăm și celorlalți posibilitatea de a se exprima, că organizez "contramanifestații". Acum, știind că eu merg să o privesc în ochi pe KOVESI, vine el să incite, dimpreună cu alții. ...TU ești cel cu contramanifestațiile, IPOCRIT SINISTRU!

Stai liniștit, geniule! Eu am anunțat de ieri că nu vin azi. O aștept pe Kovesi la Parlament, luni. Dacă nici atunci nu vine, mă întorc! ...Așa că nu te mai băga în seamă! Ai fost un băsist notoriu, acum încerci mai departe să MANIPULEZI. Un frustrat penibil, dat afară și de Evenimentul Zilei, și de B1, și de România Liberă. Până și Sabin Orcan te-a dat afară, jurnalistul lu' pește prăjit! În realitate, ești doar ce-ai fost mereu - un VECTOR AL URII, UN PROPAGANDIST SLAB DOTAT INTELECTUAL ȘI UN INSTIGATOR PROST PREGĂTIT. Atât și nimic mai mult.”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi date din exit-poll-uri / Marian Oprișan pierde șefia CJ Vrancea în favoarea PNL! Situație critică la Neamț, …

2 LIVE Alegeri locale 2020 / Prezență la vot de 41,48% la ora 19. În București - 31.86% / Trei județe trec de 50%

3 Situația în exit-poll-uri la ora 16.30: PNL va înregistra un scor național fără precedent! Nicușor Dan-41%, Fi…

4 LIVE Alegeri Primăria București / Prezența la vot în București, cu 4 puncte mai mare decât în 2016 la ora 19

5 VIDEO Scandal cu pesediști agresivi! Priviți, haidamacii care-au însoțit-o pe Firea la vot i-au îmbrâncit pe c…