Horoscop de weekend 28-30 martie

Horoscop de weekend 28-30 martie

VINERI

Berbec

Viaţa ta sentimentală este din ce în ce mai încurcată. Orice decizii ai lua astăzi sunt lipsite de importanţă,
deoarece depinzi de alte persoane din anturajul intim. După-amiază, pot apărea totuşi „afaceri“ foarte rentabile, care nu trebuie ocolite.

Taur

Treci prin stări emoţionale evidente şi deosebit de violente, la cote maxime, întreaga zi. După-amiază, ai motive să crezi că eşti înşelat, dar nu este bine să iei atitudine până când nu ai dovezi de necontestat ori cel puţin doi martori de încredere.

Gemeni

Ocoleşti cu mare grijă conflictele de familie şi păstrezi o atitudine calmă şi în cele mai stresante momente ale amiezii. Ţi se comunică seara că este necesar să faci economii stricte, pentru că foarte curând va trebui să achiţi toate datoriile odată.

Rac

Pari afectat de evenimentele cotidiene, dar, în realitate, răsufli uşurat. Ţi se oferă pe tavă oportunitatea de a câştiga de partea ta un partener deosebit de prosper, la care însă vei renunţa curând, acesta fiind prea ocupat de propriile afaceri.

Leu

Mult prea tensionat din cauza relaţiilor sentimentale încordate, ai reacţii exagerate acasă ori prin vecini. Îi critici pe toţi, cu toate că ştii că nu ai dreptate, ba chiar te cerţi seara, fără a avea vreun motiv serios, cu prietenii cei mai buni.

Fecioară

Reuşeşti foarte greu să ierţi acele rude care au încercat să te înşele (şi chiar au reuşit săptămâna trecută). Pentru moment, o împăcare te-ar avantaja, însă va trebui să le urmăreşti permanent toate mişcările financiare şi „profe-sionale“. Neîncredere.

Balanţă

Profiţi cu nonşalanţă de circumstanţele favorabile de dimineaţă, cu toate că nu sunt pregătite special pentru tine. Rezultatele vor fi oricum benefice pentru mai multe persoane din anturaj, deci nu te vei simţi deloc încriminat ori foarte stresat.

Scorpion

Găseşti obiecte pe care le consideri pierdute şi pierzi acte foarte importante din cauza neatenţiei. După-amiază, cei dragi îţi fac reproşuri neîntemeiate şi pleacă fără un cuvânt de împăcare. Implicarea familială este totală întreaga zi.

Săgetător

Ai dificultăţi să te înţelegi cu ceilalţi membri ai familiei care au tendinţa să-ţi pretindă toată atenţia şi toţi banii acumulaţi. Nu ai fost obişnuit cu o astfel de atitudine, dar s-a instalat se pare o stare de „urgenţă“ de natură sentimentală.

Capricorn

Cele mai plăcute momente le petreci în compania partenerilor care recunosc că nu se mai pot descurca fără ajutorul tău. De la prânz, vei avea o companie mai puţin plăcută, fiind foarte bârfitoare, cicălitoare şi prea pretenţioasă. Seara, relaxare.

Vărsător

Ţi se oferă un „post“ de răspundere ori o funcţie deosebit de dificilă, eventual ca şef al familiei. Pentru a depăşi situaţia trebuie să stabileşti o „echipă“ cu care să lucrezi permanent. Banii însă întârzie să apară, iar de promisiuni nu duci lipsă.

Peşti

Nu îţi plac discuţiile pe care este necesar să le ai cu un membru mai tânăr al familiei, dar îţi place postura de „judecător“ suprem. Cu mai mult calm, vei obţine rezultatele aşteptate de toţi. Insistenţe pertinente şi necesare din partea familiei.

SÂMBĂTĂ

Berbec

Devii brusc foarte binevoitor, mai ales în prezenţa persoanelor de sex opus. E posibil chiar să faci o pasiune pe neaşteptate şi să-ţi complici viaţa inutil. Seara, nu eşti deloc curtenitor, poate şi pentru faptul că nu eşti apreciat aşa cum doreşti.

Taur

Ai o senzaţie de apăsare din cauza stării precare de sănătate. Primeşti veşti care nu te bucură şi pe care poate ar fi bine să nu le mai bagi în seamă deocamdată. Ai atât de mult de lucru, încât ţi se pare nedrept că nimeni nu se oferă să te ajute.

Gemeni

Te simţi din ce în ce mai singur din cauza absenţei unui prieten drag. Ai foarte mari pretenţii de la toţi cunoscuţii tăi, aşa că vei fi în mod sigur ocolit şi azi. Te preocupă noile problemele ale casei în care locuieşti şi laşi restul pe loc secund.

Rac

Eşti învinuit că faci prea multe cheltuieli, dar totul se rezumă la îmbunătăţiri aduse locuinţei. Se fac numeroase investiţii, care nu se vor amortiza niciodată. Te poţi baza pe o grămadă de rude, însă relaţiile de cuplu rămân foarte tensionate.

Leu

Din punct de vedere sentimental, nu are nimeni ce să-ţi reproşeze. Poţi să le impuţi tuturor că îşi manifestă sentimentele în maniere agresive. Nativii care nu au contracte stabile vor să dea vrabia din mână pe cioara de pe gard. Seara, relaxare.

Fecioară

Nu tot ce pui la cale are sorţi de izbândă şi poate este prima dată în viaţă când te loveşti de cineva mai încăpăţânat decât tine. Aproape toţi cei din anturaj au pretenţii financiare de la tine. Te cerţi cu amicii, mai ales dacă aceştia te ameninţă.

Balanţă

Recunoşti cu multă mândrie fapte de care cei din anturaj nici nu vor să audă. Familia îşi recâştigă importanţa şi prin ajutorul necondiţionat pe care ţi-l oferă. Nu ai bani suficienţi şi totuşi faci iar mari cheltuieli pentru nevoile prietenilor tăi.

Scorpion

Iei decizii prea rapide din cauza insistenţelor rudelor tale, care nu mai au deloc răbdare. Găseşti timp seara să te întâlneşti cu un prieten venit din altă localitate. Poate te simţi şi puţin vinovat că ai de gând să pleci departe de familie. Veşti.

Săgetător

Consideri că e bine să-ţi ajuţi amicii şi faci intervenţii peste intervenţii pentru a intra într-un „club“ elegant. Nimeni nu intervine în favoarea ta la nevoie. Îţi cheltuieşti economiile pentru a câştiga aprecierea celor din anturaj prin cadouri.

Capricorn

Primeşti atât de multe mesaje, încât nu e de mirare că nu apuci să răspunzi la nici măcar unul. Prezenţa ta e necesară în familie din cauze clare pentru toţi cei implicaţi în evenimente. Reuşeşti să readuci pe linia de plutire relaţia cu partenerul de cuplu.

Vărsător

Cooperezi din nou cu rudele cu care te-ai certat. Primeşti o recompensă neaşteptat de mare din partea partenerului de cuplu. Va trebui să munceşti şi în locul rudelor, dar nu comentezi. Cei tineri trăiesc azi aventuri erotice. Seara, amor pasional.

Peşti

Dacă ai fi doar puţin mai atent, ai putea observa că există o persoană în anturaj care te iubeşte cu disperare. Se pare însă că nu ai timp în acest weekend decât pentru numeroasele activităţi casnice. Seara, mult timp pierdut în diverse moduri frivole.

DUMINICĂ

Berbec

În mod sigur vei reuşi să recuperezi o sumă importantă sau vei fi răsplătit cum se cuvine într-o activitate suplimentară. Nu eşti lăsat de prieteni să-ţi spui părerea. Este de preferat să nu îţi cheltuieşti chiar toţi banii pentru cei din anturaj!

Taur

Apar mici greşeli pricinuite de starea de confuzie, care este accentuată în cazul în care faci tratamente cu analgezice sau antidepresive. Ambiguităţile te enervează întreaga zi. Te simţi obosit şi lipsit de forţa de a face „confidenţe“ familiei.

Gemeni

Strângi bani pentru o excursie şi te minunezi cât de repede reuşeşti să-ţi cheltuieşti fondurile. E necesar ca înainte de toate să-ţi respecţi promisiunile. Ai intenţii complicate ce sunt doar bănuite de amici. Evenimentele se succed cu rapiditate.

Rac

Te decizi să faci ordine în viaţa intimă şi le ceri celor care te agasează să te lase în pace. Din păcate, o parte dintre aceştia înţeleg totul exact pe dos. După-amiază, iritare maximă. Nu mai poţi sesiza importanţa pe care o are iubirea în viaţa ta.

Leu

Nimic deosebit nu te scoate din planificarea strictă pe care ai făcut-o singur. Rudele se dovedesc amicii de care oricine are nevoie la greu. În plus, seară calmă, în familie, alături de toţi cei dragi, care îţi destăinuiesc ultimele lor „secrete“.

Fecioară

Consideri că eşti ironic, dar cei din anturajul intim simt pe pielea lor cât de brutal îţi exprimi părerile. În acest ritm, vei rămâne fără prieteni curând! Te ocupi de restanţele casnice şi preferi să nu vorbeşti cu absolut nimeni despre ceea ce simţi.

Balanţă

Nu stai prea mult pe gânduri pentru a le cere scuze celor cărora consideri că le-ai pricinuit necazuri fără să vrei. Răul comis intenţionat însă nu-l mai iei în seamă, fiind o reacţie de apărare! După-amiază, prietenii nu pregetă să te critice iar.

Scorpion

Persoana iubită continuă să-ţi poarte pică şi din cauza neînţelegerilor de natură sentimentală. Nu aştepţi să vă împace alţii, ci deschizi seara o discuţie salvatoare despre ce doreşte de la tine. Îţi reconsideri şi aşa-zisele avantaje financiare.

Săgetător

După atâtea şi atâtea veşti şi evenimente neplăcute, în sfârşit, poţi spune că ai ieşit oarecum la liman. Descoperi însă uimit că nici acum nu te simţi mai puţin stresat ori foarte fericit. Te revolţi brusc şi ai seara reacţii mult prea agresive.

Capricorn

Afirmaţiile persoanei iubite sunt într-adevăr provocatoare şi este posibil să iei o atitudine prea puţin diplomatică. Descoperi că nu eşti susţinut de nimeni din anturaj. Oricât ai încerca să stăvileşti controversele sentimentale, nu reuşeşti singur.

Vărsător

Într-o manieră originală ţi se comunică informaţii deosebit de utile, dacă doreşti să promovezi într-o funcţie importantă. Intuitiv, refuzi şi bine faci, căci eşti deja avertizat de prieteni şi rude. Mai bine ai renunţa la o parte dintre parteneri!

Peşti

Toate bănuielile sunt confirmate astăzi de faptele mai puţin plăcute ale unei rude apropiate. Te grăbeşti să refaci unele acte sau doar să planifici o consultaţie notarială. Seara, apar mulţi musafiri şi te întrebi dacă mai ai vreun prieten sincer.

Acest text a fost publicat în „Weekend Adevărul“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?