Hunedoara: Bărbat din Petrila, împușcat mortal de un polițist; s-a deschis dosar pentru ucidere din culpă

Hunedoara: Bărbat din Petrila, împușcat mortal de un polițist; s-a deschis dosar pentru ucidere din culpă

Un bărbat de 66 de ani, din orașul Petrila, a murit miercuri seara, după ce a fost împușcat de un agent de poliție, acesta din urmă mânuind greșit o armă de vânătoare.

Agentul, care se afla în timpul liber, fusese chemat de prietenul său, fiul victimei, să-l ajute la alungarea unui mistreț care-i intrase în gospodărie, într-o zonă izolată din orașul Petrila.

După ce l-ar fi împușcat din greșeală pe bărbat, agentul de poliție s-a prezentat la sediul Poliției Petrila, unde a relatat ce s-a întâmplat.

"În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca, în funcție de concluziile anchetei, să fie dispuse măsuri legale", a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Ancheta penală în acest caz a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, competent în investigarea cauzei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina