Hunedoara: Nouă echipă de conducere la Complexul Energetic; un fost lider sindical, director adjunct

Hunedoara: Nouă echipă de conducere la Complexul Energetic; un fost lider sindical, director adjunct

Complexul Energetic Hunedoara (CEH) va fi condus de o nouă echipă managerială care a fost desemnată marți în funcție de către administratorul special al CEH, Codruț Stănescu, după ce fostul director general al complexului, Cosmin Chiuzan, a anunțat că nu mai dorește prelungirea mandatului pe care l-a primit în urmă cu șase luni.

În imagine: Petre Nica

Noul director general al companiei este Mihael Melczer, iar ca directori adjuncți au fost numiți Horia Giurgiu și Petre Nica, se arată într-un comunicat de presă al CEH remis marți AGERPRES.

Petre Nica este cunoscut ca fost președinte al Sindicatului 'Muntele', reprezentativ la nivel CEH, el retrăgându-se din funcție în cursul lunii octombrie.

'Pe fiecare dintre cei nominalizați mai sus îi recomandă o bogată experiență profesională, competențele dobândite fiind cele care au stat la baza însărcinării lor cu misiunea de a se implica  în realizarea proiectului de salvare a părții viabile din cadrul Societății Complexul Energetic Hunedoara S.A., motiv pentru care beneficiază de susținere și încredere atât din partea administratorilor judiciar și special ai Societății, cât și a Ministerului Energiei', se arată în comunicatul Biroului de presă al CEH.

Noua echipă a fost prezentată marți directorilor de subunități din cadrul companiei și va prelua conducerea executivă a CEH începând de miercuri, 2 noiembrie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Și la vaccinare unii sunt mai cetățeni ca alții” / Laura Ștefan dezvăluire incredibilă care arată în ce căcat d…

2 L-au prins? / Cumpănașu, cercetat pentru că agăța tinere de 14-15 ani

3 Categoria javre, mincinoși, curve politice / CCR critică dur modificările operate de PSD, prin care a păcălit bă…

4 „Am rămas cu gura căscată” / Compania Eli Lilly anunță un medicament-minune în lupta anti-COVID

5 Palatul lui Putin, acum 10 ani / GALERIE FOTO