HUO! Prostituatul PSD îl amenință din nou pe președinte cu gâzii Justiției de la CCR!

HUO! Prostituatul PSD îl amenință din nou pe președinte cu gâzii Justiției de la CCR! Prostituatul PSD, Tudorel Toader, a declarat, luni seara, la Antena 3, că guvernul va sesiza din nou Curtea Constituțională, la fel ca în cazul Kovesi, dacă președintele Klaus Iohannis va refuza mai departe revocarea procurorului general, Augustin Lazăr.

”În cazul lui Lazăr motivele revocării sunt mai evidente, mai multe decât în cazul lui Kovesi. Eu cred că vom sesiza CCR din nou pentru că astfel de abuzuri nu pot fi lăsate să continue, nici la nivelul procurorilor, nici la nivelul președintelui. Cel mai probabil vom face apel din nou la decizia CCR, care o să ne spună, cred eu, aceeași dezlegare”, a declarat Prostituatul PSD.

Prostituatul PSD a mai spus că ”nu putem sta după președinte să vedem dacă a avut timp să citească. Statul ăsta de drept nu este la voința cuiva”.

Prostituatul PSD susține că nici refuzul de a-i numi pe cei cinci procurori în funcții de conducere nu este justificată și că pretinsa nelegalitate în cazul Adinei Florea invocată de președinte nu există.

Faptul că azi am trimis la CSM spre avizare alte trei funcții de conducere la DIICOT, plus celelalte cinci pe care președintele le-a refuzat, pe care președintele le ține neavizate fără motiv.

”Eu n-am spus că reiau procedura celor cinci, ci continui procedura. Voi trimite și aceste adeverințe recente de la CNSAS în care spune că nu se pune problema colaborării, dacă nu soluția este aceeași, Curtea Constituțională”, a mai spus Prostituatul PSD.

 Prostituatul PSD a mai vorbit la începutul intervenției telefonice la Antena 3: ”Eu nu cred că cineva se mai îndoiește că trebuie luate măsuri radicale”, referindu-se la pretinsele abuzuri care ar fi ieșit la suprafață în ultimele zile.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic