HUO! Prostituatul PSD îl amenință din nou pe președinte cu gâzii Justiției de la CCR!

HUO! Prostituatul PSD îl amenință din nou pe președinte cu gâzii Justiției de la CCR!

HUO! Prostituatul PSD îl amenință din nou pe președinte cu gâzii Justiției de la CCR! Prostituatul PSD, Tudorel Toader, a declarat, luni seara, la Antena 3, că guvernul va sesiza din nou Curtea Constituțională, la fel ca în cazul Kovesi, dacă președintele Klaus Iohannis va refuza mai departe revocarea procurorului general, Augustin Lazăr.

”În cazul lui Lazăr motivele revocării sunt mai evidente, mai multe decât în cazul lui Kovesi. Eu cred că vom sesiza CCR din nou pentru că astfel de abuzuri nu pot fi lăsate să continue, nici la nivelul procurorilor, nici la nivelul președintelui. Cel mai probabil vom face apel din nou la decizia CCR, care o să ne spună, cred eu, aceeași dezlegare”, a declarat Prostituatul PSD.

Prostituatul PSD a mai spus că ”nu putem sta după președinte să vedem dacă a avut timp să citească. Statul ăsta de drept nu este la voința cuiva”.

Prostituatul PSD susține că nici refuzul de a-i numi pe cei cinci procurori în funcții de conducere nu este justificată și că pretinsa nelegalitate în cazul Adinei Florea invocată de președinte nu există.

Faptul că azi am trimis la CSM spre avizare alte trei funcții de conducere la DIICOT, plus celelalte cinci pe care președintele le-a refuzat, pe care președintele le ține neavizate fără motiv.

”Eu n-am spus că reiau procedura celor cinci, ci continui procedura. Voi trimite și aceste adeverințe recente de la CNSAS în care spune că nu se pune problema colaborării, dacă nu soluția este aceeași, Curtea Constituțională”, a mai spus Prostituatul PSD.

 Prostituatul PSD a mai vorbit la începutul intervenției telefonice la Antena 3: ”Eu nu cred că cineva se mai îndoiește că trebuie luate măsuri radicale”, referindu-se la pretinsele abuzuri care ar fi ieșit la suprafață în ultimele zile.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...