Iaşi: Banner cu mesaj anti Chirica amplasat în faţa sediului filialei PNL

Iaşi: Banner cu mesaj anti Chirica amplasat în faţa sediului filialei PNL

Un banner cu mesajul "Chirica, nu eşti binevenit în PNL" a fost afişat, miercuri dimineaţa, în faţa sediului filialei ieşene a Partidului Naţional Liberal.

Fotografiile cu bannerul care era ţinut de doi bărbaţi, seniori din Organizaţia Municipală Iaşi a PNL, au circulat în spaţiul virtual miercuri.

Bannerul a fost pus în faţa sediului filialei în semn de nemulţumire faţă de posibilitatea ca primarul Mihai Chirica să candideze la un nou mandat din partea PNL.

"Din fotografiile care deja sunt virale pe net văd clar că sunt doi colegi de ai noştri, de la seniori. Sunt colegii noştri, nu le ştiu numele să le spun acum. Nu sunt orice colegi, sunt doi dintre colegii noştri care de 15 ani încoace eu îi văd la acţiunile PNL, în toate campaniile au fost alături de PNL Iaşi şi sunt unii dintre cei care au protestat la acţiunile pe care le-am avut în Iaşi în ultimii ani. Bannerul evident că ei l-au adus. Pentru că pe mine mă deranjează enorm ce se întâmplă în ultimele zile, de la mizeriile aruncate că eu am fost de acord ca Mihai Chirica să vină în PNL, ba că am primit o funcţie ca să tac din gură, acum ori am fost de acord să vină Chirica în PNL, ori plătesc bannere ca să pun în faţa sediului. Nu am părul alb degeaba în cap. Nu am venit să îmi bat joc de partidul în care am investit atâţia ani şi nu fac eu personal măsuri din acestea. Dacă cineva îşi închipuie că această decizie fundamental greşită nu este urmată de proteste şi de revoltă, atunci înseamnă că nu a înţeles nimic din politică", a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Organizaţiei Municipale Iaşi a PNL, deputatul Marius Bodea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia