IGPR: Două persoane, reţinute pentru trafic de droguri; procurorii au efectuat 9 percheziţii în Braşov, Zărneşti şi Cristian

IGPR: Două persoane, reţinute pentru trafic de droguri; procurorii au efectuat 9 percheziţii în Braşov, Zărneşti şi Cristian

Procurorii DIICOT Braşov au reţinut două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc pe raza municipiului Braşov, după ce poliţiştii BCCO şi procurorii au efectuat nouă percheziţii domiciliare în Braşov, Zărneşti şi Cristian.

"Din cercetări a reieşit faptul că mai multe persoane, constituite într-un grup infracţional, s-ar fi aprovizionat cu droguri din Germania, iar ulterior, prin intermediul unor persoane de legătură, l-ar fi comercializat persoanelor din anturaj sau celor recomandate de către aceştia", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, miercuri, AGERPRES.

Percheziţiile au avut loc pe raza municipiului Braşov, oraşului Zărneşti şi localităţii Cristian, la domiciliile şi sediile comerciale ale persoanelor bănuite de trafic de droguri de mare risc.

Cinci persoane au fost conduse la sediul DIICOT Braşov, în vederea audierii, două dintre acestea fiind reţinute pentru 24 ore, urmând ca miercuri să fie prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

"În aceeaşi cauză, este cercetat un al treilea membru al grupării, respectiv un bărbat în vârstă de 32 ani, care se află în arestul IPJ Braşov, ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni de tâlhărie calificată", arată sursa citată.

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov - Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi Poliţia Oraşului Zărneşti, alături de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi Ploieşti.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Cercetările continuă pentru probarea întregii activităţi infracţionale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...