Imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce riscă cei doi după deschiderea de dosare penale

Imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce riscă cei doi după deschiderea de dosare penale

Impresara Anamaria Prodan și antrenorul Laurențiu Reghecampf s-au bătut în fața vilei de la Snagov, așa cum se poate observa în imaginile publicate sâmbătă de Realitatea Plus și Fanatik.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan trec printr-un divorț cu scandal

Imaginile sunt editate, astfel că nu este surprins începutul conflictului dintre cei doi. În videoclip se vede doar o parte din bătaia Anamariei Prodan și a soțului ei. Reghecampf o lovește pe fosta soție, iar aceasta ripostează.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf și fosta sa soție, Anamaria Prodan au fost implicați vineri, 23 septembrie, într-un conflict. Ei au ajuns în acea seară la Secția de Poliție din Snagov, polițiștii cercetând împrejurările în care a avut loc violența domestică.

Impresara susține că a fost îmbrâncită de fostul soț, în timp ce antrenorul a făcut plângere că a fost pălmuit, el având și urme de violență la nivelul feței, potrivit IPJ Ilfov. Polițiștii vor emite ordine de protecții provizorii, pentru amândoi, conform surselor Adevărul.

Reghecampf a mers la vila din Snagov pentru a putea să-l vadă pe fiul său, Bebeto. Potrivit Gândul, o instanță i-a instituit antrenorului un program de vizită – prin ordonanță președințială irevocabilă.

Astfel, el poate să își vadă copilul în cel de-al doilea weekend din lună și în ultimul, până la soluționarea divorțului.

Anamaria Prodan riscă închisoare

Laurențiu Reghecampf intenționează să mai depună o plângere pe numele fostei soții, pentru nerespectarea notărârii judecătorești.

Astfel, potrivit Codului Penal, art. 287 la alin. 1, prin: „nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti săvârşită prin a) împotrivirea la executare, prin opunerea de rezistenţă faţă de organul de executare se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

De asemenea, antrenorul a făcut niște declarații pentru publicația citată, spunând că nu va înceta niciodată să lupte pentru fiul său.

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA