Imagini „din spatele scenei” în ziua încoronării Regelui Charles. De ce au întârziat William și Kate VIDEO

Imagini „din spatele scenei” în ziua încoronării Regelui Charles. De ce au întârziat William și Kate VIDEO

Imaginile „din spatele scenei”, filmate în ziua încoronării Regelui Charles al III-lea, au devenit virale pe internet. În videoclip apar prințul și prințesa de Wales, alături de micuții lor, în interiorul Palatului Kensington.

Filmarea vine după ce, se știe că William și Kate au întârziat la ceremonie, deoarece au fost văzuți sosind mai târziu decât regele Charles al III-lea și regina Camilla. Videoclipul, cu o durată de cinci minute, a fost împărtășit pe pagina oficială de Youtube a prinților de Wales.

Curioșii au putut, astfel, să arunce o privire în casa lor, de la Palatul Kensington. Imaginile îi arată pe cei doi intrând în camera din față, îmbrăcați în hainele lor formale: Kate în mantaua sa uimitoare a Ordinului Regal Victorian, în timp ce William poartă mantaua Ordinului Jartierei.

O fotografie adorabilă o surprinde pe prințesa Charlotte, radiantă, care stă alături de fratele ei cel mai mic, în timp ce acesta se uită pe fereastră, notează publicația Mirror . Apoi, ies cu toții și mașinile de stat îi așteaptă în fața porții, pentru a-i duce către Westminster Abbey.

Ordinul de serviciu, emis de Palatul Buckingham arăta că ar trebui să sosească și să fie așezați în fața monarhului. William și Kate au fost însă văzuți stând în spatele Regelui și luându-și locurile doar când acesta intra deja în biserică.

Copiii, de vină pentru întârzierea lui William și Kate

William și Kate în ziua Încoronării FOTO Profimedia

Camerele de luat vederi i-au surprins, de asemenea, pe Rege și Regină în timp ce așteaptau destul de stânjeniți, în trăsura lor, cinci minute în plus.

Biograful regal, Omid Scobie, unul dintre autorii din spatele „Finding Freedom, crede că întârzierea s-ar fi datorat copiilor.

Din fericire, din cauza săptămânilor de repetiții la care au participat familia regală înainte de Încoronare, ziua a decurs fără probleme. De fapt, în afară de faptul că prințul William și prințesa Kate s-au alăturat procesiunii cu întârziere (copiii au fost de vină, îmi spune o sursă)...au avut loc foarte puține probleme”, a scris el în Harper's Bazaar

Între timp, fanii familiei regale s-au adunat pe rețelele de socializare pentru a lăuda ultimul clip al Prințului și Prințesei , precum și strategia lor de pe rețelele sociale, legată de sărbătoarea Încoronării.

„Personalul Palatului Kensington a făcut o treabă grozavă pe rețelele sociale în săptămâna Încoronării”, a scris cineva.

Vă mulțumim că ne-ați împărtășit aceste lucruri. A fost un momen încântător să îi văd pe toți membrii familiei regale. Voi, oameni buni, aveți creatori de conținut incredibili în echipa voastră! Sper că din acest grup face parte din echipa care va lucra la documentarul lui William. Bravo!”, a spus un alt internaut.

„Oricine este responsabil pentru noua strategie de marketing și rețelele sociale: își fac treaba uimitor! Iubesc noua estetică”, este un alt comentariu.

Filmarea a fost surprinsă de Will Warr - un videograf care i-a filmat anterior pe William și Kate jucându-se cu copiii lor pe o plajă din Norfolk, loc unde au marcat cea de-a 10-a aniversare a nunții lor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria