Încă un deputat a DEMISIONAT din PSD. El a semnat moțiunea de cenzură care va fi depusă astăzi!

Încă un deputat a DEMISIONAT din PSD. El a semnat moțiunea de cenzură care va fi depusă astăzi!

Deputatul PSD Mihăiță Găină a demisionat marți din partid. Găină este unul dintre aleșii social-democrați care a semnat moțiunea de cenzură a PNL, potrivit colegului său de partid Marcel Ciolacu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a recunoscut, joia trecută, că sunt parlamentari ai PSD care au semnat moţiunea de cenzură. Ciolacu a declarat că știe doar de deputatul PSD de Ialomița Mihăiţă Găină că a semnat moțiunea și că alți 20 de parlamentari PSD au fost sunați de PNL.

"Cred că sunt parlamentari şi de la PSD care au semnat, dar nu este niciun fenomen(...) Înţelegeţi la fel de bine ca şi mine că ne apropiem de un sfârşit de mandat şi lumea gândeşte în logica personală şi nu în logica de grup. E adevărat, când au fost puşi pe listele PSD jurau credinţă patriei mamă, iar acum... Nu mă întrebaţi care. Ştiu de domnul Găină, cu certitudine, de la Ialomiţa, chiar e o surpriză", a adăugat Ciolacu.

„Subsemnatul Găină Mihăiță, deputat ales în circumscripția electorală nr. 23 Ialomița, prin prezenta vă aduc la cunoștință demisia mea din PSD, precum și din calitatea de membru al Grupului parlament al PSD din Camera Deputaților, începând cu data de 25.09.2019, dată de la care voi activa ca deputat neafiliat”, se arată în informarea trasmisă președintelui Camerei Deputaților.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 Cum se stă. Ultimele cifre și calcule din taberele principalelelor partide

4 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

5 Document-BOMBĂ! Avocatul general al CJUE arată că înființarea Secției Speciale PSD încalcă legislația UE!