Încă un deputat a DEMISIONAT din PSD. El a semnat moțiunea de cenzură care va fi depusă astăzi!

Încă un deputat a DEMISIONAT din PSD. El a semnat moțiunea de cenzură care va fi depusă astăzi!

Încă un deputat a DEMISIONAT din PSD. El a semnat moțiunea de cenzură care va fi depusă astăzi!

Deputatul PSD Mihăiță Găină a demisionat marți din partid. Găină este unul dintre aleșii social-democrați care a semnat moțiunea de cenzură a PNL, potrivit colegului său de partid Marcel Ciolacu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a recunoscut, joia trecută, că sunt parlamentari ai PSD care au semnat moţiunea de cenzură. Ciolacu a declarat că știe doar de deputatul PSD de Ialomița Mihăiţă Găină că a semnat moțiunea și că alți 20 de parlamentari PSD au fost sunați de PNL.

"Cred că sunt parlamentari şi de la PSD care au semnat, dar nu este niciun fenomen(...) Înţelegeţi la fel de bine ca şi mine că ne apropiem de un sfârşit de mandat şi lumea gândeşte în logica personală şi nu în logica de grup. E adevărat, când au fost puşi pe listele PSD jurau credinţă patriei mamă, iar acum... Nu mă întrebaţi care. Ştiu de domnul Găină, cu certitudine, de la Ialomiţa, chiar e o surpriză", a adăugat Ciolacu.

„Subsemnatul Găină Mihăiță, deputat ales în circumscripția electorală nr. 23 Ialomița, prin prezenta vă aduc la cunoștință demisia mea din PSD, precum și din calitatea de membru al Grupului parlament al PSD din Camera Deputaților, începând cu data de 25.09.2019, dată de la care voi activa ca deputat neafiliat”, se arată în informarea trasmisă președintelui Camerei Deputaților.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…