Incendiu de proporții într-unul dintre cele mai mari porturi ruse de la Marea Neagră VIDEO

Incendiu de proporții într-unul dintre cele mai mari porturi ruse de la Marea Neagră VIDEO

Un incendiu de proporții a izbucnit vineri la un terminal petrolier din Novorossisk, unul dintre cele mai mari porturi ruse de la Marea Neagră, situat la aproximativ 172 km de Crimeea, relatează The Guardian.

Un incendiu de proporții arde la terminalul de păcură Novorossiysk din Novorossiysk, unul dintre cele mai mari porturi de la Marea Neagră, situat la aproximativ 172 km de Crimeea.

Terminalul, care are o capacitate de 119.000 de metri cubi și un debit de 5 milioane de tone pe an, este principalul centru de export de petrol al Rusiei în regiune.

Incendiu de proporții în Rusia FOTO Captură video

Deocamdată nu este limpede dacă incendiul a fost cauzat de un atac cu drone ucrainene, în contextul în care acestea s-au înmulțit în ultima vreme, două având loc doar în ultimele 24 de ore.

Pe rețele de socializare au apărut imagini cu daunele provocate de un atac cu dronă în cursul nopții de joi asupra unui centru expozițional din Moscova.

De asemenea, TASS, citând serviciul de aviație, a raportat că spațiul aerian din apropierea aeroportului internațional Vnukovo a fost temporar închis, provocând întârzieri ale zborurilor.

Centrul expozițional avariat de dronă se află la 100 de metri de Moscow-City, o clădire de birouri din principalul cartier de afaceri al capitalei ruse, care a fost lovit de două ori în decurs de câteva zile de resturi de drone doborâte de apărarea antieriană în această lună.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”