Informație-ȘOC! Dementul a luat-o razna! Citiți și voi ce-a făcut vineri la o întâlnire cu parlamentari germani!

Informație-ȘOC! Dementul a luat-o razna! Citiți și voi ce-a făcut vineri la o întâlnire cu parlamentari germani!

Informație-ȘOC! Dementul a luat-o razna! Citiți și voi ce-a făcut vineri la o întâlnire cu parlamentari germani! Dragnea nu se mai controlează nici cu străinii: a desenat reţeaua „statului paralel“ într-o întâlnire cu parlamentari germani!

Într-o întâlnire cu o delegaţie de parlamentari germani din grupul socialiştilor, liderul PSD Liviu Dragnea a luat o foaie şi a început să deseneze, nervos, cum funcţionează „statul paralel“ în România, au relatat surse din conducerea partidului pentru Adevărul.

„Nemţii s-au blocat. Veniseră la Bucureşti pentru o întâlnire amicală“, explică sursele citate. 

„Dincolo de altercaţia cu jurnaliştii şi cu Marcel Ciolacu, au mai fost şi alte momente tensionate zilele trecute la Parlament. Spre exemplu, Dragnea s-a întâlnit vineri cu o delegaţie de parlamentari social-democraţi din Germania, care au venit la Bucureşti să vorbească mai mult despre campania pentru europarlamentare decât despre legile Justiţiei.

Dar Dragnea, încă din startul întâlnirii, a scos nervos o foaie şi a început să deseneze tot felul de scheme: statul paralel - SRI - Justiţie – condamnări. Şi a explicat nervos cum a ajuns să fie el condamnat pe nedrept. Nemţii, care veniseră la Bucureşti pentru o întâlnire amicală, s-au blocat pur şi simplu“, au relatat surse din PSD pentru Adevărul.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră